Mamma rara

Vi spelar spel

Den senaste veckan har handlat om spel hemma hos oss. Olika typer av spel. Vi beställde ett krigsspel. Ni vet det där spelet med skepp som man ska sänka. Tror de gjorde en film om det för några år sedan i Hollywood…

Vi har också spelat kort. Ungarna har lärt sig poker och det är ju kul! Sanningen är den att även jag har lärt mig detta kortspel. Jag kunde inte spela poker tidigare men nu kan jag grunderna och det är inte så tråkigt som jag trodde.

Dessutom tyckte jag att det verkade jobbigt att man ska sitta så länge med flera rundor. Men när vi har spelat i lag och skojat en hel del tillsammans har det bara vara roligt. Det behövs inga pokerface när vi spelar som familj.

Sänka skep spelet visade sig också vara riktigt kul. Jag är en fena på att gömma mina skepp. Kan det bero på att jag ändå är lite listig? Jag vet inte. Men kul har det varit. Jag har vunnit mot alla och har fått helt ny respekt här hemma. Gött!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.