Mamma rara

Nya vitvaror eller ingen middag

Det är ett ultimatum! Om det inte blir ny kyl och frys blir det heller ingen middag. Nu är droppen fallen. Den lägsta hyllan i dörren är kapad och inget kan stå i den. Varje gång dörren öppnad faller flaskor som käglor. Vi har en Samsung och den är rymlig och fin men ack så sliten. Detta trots att vi inte har haft den i mer än 6 års tid. Eller det kanske är länge för en kyl…

Hur som helst har jag nu satt mitt ultimatum. Den som vill att jag ska vara med och förverkliga middagar får också vara med och se till att de blir en ny kyl och frys. Barnen kan tjata och så kan vi boka en tid. Eller vi behöver ju inte boka tid för att gå ut. Det går ju bra att beställa online. Jag tror att butiken som säljer också hämtar gamla vitvaror. Borde inte vara för svårt…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.