Mamma rara

Kan man lita på kaffekvarn test?

Det var en fråga jag ställde mig rätt så nyligen. Med nätet så är det ju enkelt att hitta kaffekvarn test och information om manuella kaffekvarnar såväl som elektriska. Men hur kan man lita på att det som står är sant? Min slutsats är att det beror på vad som står och vem som säger vad,

Kaffekvarn test från tidningar

Oavsett om det är online eller i tidningar som Tara så är tester alltid vinklade till viss del. Det beror på flera saker. Först och främst så är det förstås så att det är människor som utför och skriver dessa kaffekvarn tester. Sedan så måste man inse att ett kaffekvarn test ofta har med reklam att göra. Det ska säljas produkter och då tillkommer det intressen som inte har mycket med faktisk kvalitet att göra.

Mitt knep är Amazon

Något som jag har lagt märke till är att recensionerna på Amazon är otroligt sanna. Det här är folk som utan att få något för det uttrycker sin mening om produkter som de har köpt. Det betyder att det som sägs är sant.

Det är klart att det kan finnas knasbollar som säger vad som helst. Och så ska vi komma ihåg att en del klagar på saker som inte har med produkten att göra. Om frakten inte fungerade som den ska så är det ju inte direkt något som har med en faktiskt kaffekvarn att göra.

Jag ska påpeka att det händer att recensioner på Amazon inte alltid hjälper. Det finns ju produkter som amerikanerna inte köper. Men en snygg kaffekvarn är ofta något som säljer över hela världen. Och även om folk i USA inte direkt är som vi svenskar så kan deras kommentarer om produkter hjälpa.

Läs på ett smart sätt

Om du ska dra nytta av ett kaffekvarn test så ska du läsa det på rätt sätt. Kom ihåg att information vad gäller kapacitet och funktioner inte är subjektivt. Den här typen av information kan du alltid läsa och använda för att göra dig en uppfattning.

Det var mina tankar omkring test av kaffekvarnar och andra produkter. Ha det gött!

kaffekvarn test

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.