Mamma rara

Med en manuell kaffekvarn blir det vackert

Intresset för kaffe är stort hemma hos oss. Det är inte så konstigt. Efter en natt med evigt snuttande och lite sovande så är det skönt med en rykande kopp kaffe. Den piggar upp och så blir det mindre gnälligt sedan.

Men kaffet handlar inte bara om den goda smaken. Det är ju allting runtomkring. Det doftar gott. detta särskilt med en manuell kaffekvarn. Faktum är att jag tycker att den manuella kaffekvarnen är så fin att den får stå som prydnad i köket.

En manuell kaffekvarn som används

Men nu kan man ju tycka att det är onödigt att ta upp plats i köket som behövs till annat. Hur ofta använder jag egentligen vår manuella kaffekvarn? Inte så sällan som man skulle kunna tro! Den kommer till användning i stort sett varje dag.

När den inte används så är den också viktig. Det här är inte som en fin ljusstake som står i fönstret. Här talar vi om inredning som väcker lust på flera sätt. Ibland bara till att gå och sniffa lite på kvarnen!

Ger initiativ till mer av det goda

Sedan så ska jag inte sticka under stol med att det har hänt att andra har fått mala. Men det fina är att de gärna gör det. Både barn och vuxna män tycker nämligen att det är kul att mala kaffe i en manuell kaffekvarn. Och de klarar av det!

Det går alltså att lägga det ena benet över det andra och be snällt om lite nymalet kaffe. Det tar inte lång tid och snart så doftar det gott i hela huset. Det är livsnjutning mitt under småbarnsåren det!

Så för att summera det hela så kan jag säga att med en manuell kaffekvarn så blir det vackert. Livet blir vackert. Ta bara en titt på denna kvarn, så fin, den vill man ju aldrig göra sig av med!!!

manuell kaffekvarn

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.