malinsroom

mjuk magi & en tävling med polarn o. pyret

På fredag släpper Polarn o. Pyret en helt magiskt kollektion!

Detta är kollektionen för alla oss som gillar abrakadabra, hokus-pokus och lite filejokus! Trollerihattar, vita kaniner, spelkort och små söta rävar dyker upp på alla väntade, och oväntade ställen!
polarn o pyret magi

Jag har haft turen att få hem en uppsättning med kläder till Lennon och Linné. Och de är underbara! Lennon vill praktiskt taget bo i sina kläder och Linné han passade så himla bra i de vita byxorna. Räven och hans hår matchar tom varandra. Haha.

Men det är inte bara jag som har tur att få lite kläder.

I samarbete med Polarn o. Pyret så tävlar jag nämligen ut två presentkort laddade med 500 kr!

Hur perfekt är inte det! Du får fritt välja vad du använder ditt presentkort till. Kanske vill du ha några plagg ut denna nya kollektion, eller kanske så behöver ditt barn en ny vinterovall. Eller en massa strumpor? Ja, du bestämmer helt själv över ditt presentkort!

Allt du behöver göra är att lämna en kommentar till detta inlägg, i det motiverar du kort varför just du ska vinna. Kanske är det för att du gillar kaniner, eller att dina barns garderober är tomma?
magi kläder pop nyheter

Och har du en stund över på lördag så är det lite extra magiskt i Polarn o. Pyrets butiker! De lovar nämligen att det ska trollar bort kaniner, trixas med kort med mera. Själv har jag lite långt till en butik men det låter väldigt trevligt!

– Tävlingen avslutas på fredag (23/10) kl. 23:59 och vinnarna presenteras under helgen! –

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Önskar att vinna för att unna mitt barn lite nya kläder då vi knappt har råd med begagnade kläder och det hade varit helt underbart att ge mitt barn lite nya kläder ☺️

  2. lindasfamiljeliv

    skulle bli jätte glad över att vinna ett present kort .
    nu när barnens garderober ekar .har skickat alla för små kläder vidare till bättre behövande som så gärna behöver kläderna.
    så detta hade passat perfekt till barnen till lite nytt

  3. Veronica Lindhe

    Jag har ju inte egna barn men har två små härliga killar i min närhet, Ebbe och Lowe, som jag gärna vill ge dessa fina kläder till från deras ”tant Vera”

  4. Kristina Streek

    Att välja kläder till dagisfotograferingen är alltid lika svårt. Men en vinst här skulle göra valet förtrollande lätt

  5. Helen

    Ååå ute i sista stund! Vilken fantastisk tävling! Jag skulle mer än allt just nu vilja överraska mina fyra barn med fina sköna kläder från polarn o pyret Tack för en bra blogg

  6. Sara

    Ok, hur bra är denna tävlingen?!!!! Och kunde inte komma mer lägligt. Denna månaden har vi varit tvungna att ta ut massor föräldradagar och ekonomin… Ja ni vet vad som händer med den. Lilla bebin behöver verkligen kläder till förskolan så detta hade varit fint att vinna. Typ MAGISKT!!

  7. Emma Falkström

    Har halvåring o en 2,5 – åring, både overall o regnkläder behöver handlas snarast då de växer så det knakar. Detta vore en toppen tävling å vinna!

  8. Frida jensen

    Vi skulle bli jätteglada av att vinna till bebisen i magen! Mycket som ska inhandlas har man insett, så ett bidrag till fina kläder hade vart guld värt! :)

  9. Ida

    Efter denna vecka behöver vi verkligen lite färg, hokus pokus, filijokus & magi till vår lilla kille! Efter en vecka med sjukdom, besök på barnakuten och en mamma som blev totalt allergisk idag så förtjänar han allt lite tokiga & glada kläder som kan vända veckan till något lite roligare! Vi älskar pop kläder och denna kollektionen är som gjord för vår lilla kille som älskar allt med färg & detaljer (de gör även hans mamma & Pappa ) kram från oss

  10. Lovisa

    Älskar denna kollektion från polarn och till två absolut magiska killar här hemma skulle jag gärna vilja trolla fram några nya plagg. Nästan lika fina som de här! :D

  11. Lina

    Skulle gärna vilja vinna detta presentkort då jag gillar Polarns kläder jättemycket men då de ibland inte passar plånboken! Älskar allt som är randigt och lekfullt! Håller tummar och tår ✊

  12. Kristin

    Min son älskar allt som har med ”hokus pokus jokus” som han säger. Han fick en liten trollerilåda som han sover med om natten :D Helt tagen är han! Hans förskola heter dessutom Trollskogen :) Han -och jag, skulle bli jätteglada om vi vann. Jag gillar POP:s kläder då de för mig står för hög kvalité och sen tycker jag de är snälla mot min son och gör att han kan leka hur han vill utan att känna sig begränsad. De ser så sköna ut! Håller tummarna :)

  13. Sanna

    Ett presentkort hade suttit fint nu när grabben trappa upp en storlek och behöver allt! Den nya kollektionen är hokus pokus fantastisk precis som Po.P är!!! :)

  14. Marie lundin

    jag tänker jul, jul och nyårs kläder . Dom flesta pengarna går just nu till Tradera och beg kläder som dottern kan ha på dagis .

  15. Linda Persson

    Skulle passa perfekt i min son Melwins gaderob. Pappa är trollkarl (Tobias Chilli) o vad skulle inte passa bättre än att överraska pappa på farsdag med egna trollleri-kläder!

  16. Eleonore

    Vilken förtrollande vinst! Den skulle vi blir superglada om vi vann! Polarn o pyrets kläder är alltid lika underbara och skulle passa toppen att få trolla fram något fint till storebrors födelsedag om en vecka!

  17. Deborah Nyman

    Det vore helt magiskt att få 500 till mina barn. Eftersom vantar alltid magiskt försvinner och pengarna magiskt nog hamnar i matkassan så skulle nya vinterkläder i trollkarlens hatt göra vår vinter betydligt ljusare.

  18. anna

    Både jag och mina barn är barnsligt förtjust i kaniner å lite trolleri.
    Efter En tuff tid behöver vi lite färg å glädje i vårat liv.

  19. Maria Knutsson

    POPS härligt mönstrade kläder
    Passar de flesta små yrväder.
    Min lilla Lovis en pojkflicka är
    POPS unisexa kläder hon mer än gärna bär.
    Så att vinna ett presentkort och köpa henne ny outfit
    Skulle verkligen bli en välkomnande hit !

  20. Karin

    Eftersom min son nästan jämt springer omkring med sin mexikanska sombrero och ropar något i stil med ”hokuspokusfilijokus jag har trollat fram en clementin till dig” så är ju bara den här kollektionen helt perfekt. Han skulle bli överlycklig om han fick egna trollerikläder. Och jag med för den delen.

  21. Emma

    Åh vad jag vill vinna lite kläder från nya kollektionen till min dotter Mira som snart fyller ett år. Det hade vart en perfekt födelsedagspresent till henne ❤️

  22. Martina Ekstrand

    Åh vilken superbra tävling! Jag skulle vilja vinna för att vi får en dotter i december och skulle vilja fylla på hennes garderob med lite magi! Även sonen som är 1,5 år vill säkert ha något häftigt från den nya kollektionen! Byxorna ovan är ju superfina!
    Håller tummarna :)
    Kram / Martina
    [email protected]

  23. Erika

    Polarn och pyrets kläder är oslagbara i kvalité, passform och fina färger! Behöver uppdatera barnens garderober inför vintern och hoppas på ett tillskott!

  24. Karin claeson

    Jag skulle jättegärna vilja vinna ett presentkort från Polarn och pyret, en av våra favorit butiker. Min son Henry (15 mån) får en lillebror i februari och jag skulle använda presentkortet för att köpa matchade kläder Finns inget gulligare än att syskonmatcha

  25. Frida S

    Jag har med spänning följt släppet av denna kollektion och var idag in i min lokala POP-affär. Så fina med detaljer som att lyfta på ett kort på en tröja osv.
    Har nyss börjat sjuksköterskeprogrammet och CSN ger inte stort utrymme till shopping. Skulle därför bli väldigt glad av att vinna detta! Håller tummarna //Frida

  26. Madelene Tuoma

    Åh vill verkligen vinna! Ett presentkort skulle verkligen komma till användning då min kille växer så det knakar, och som många ovan säger; sjukt fina kläder i den nya kollektionen! Håller tummar och tår att vi blir vinnare! :)

  27. Caroline Nilsson

    Skulle jättegärna vinna då pop är en favorit hos både mig och mina småkillar! Kul med kläder som barnen själva tycker om med roliga mönster. Det viktigaste är ju också att de är bekväma! Skulle passa väldigt lägligt då det börjar bli dags att byta till större storlek här hemma också ☺

  28. Martina Brodin

    Jag har två barn en tjej som är 3 år och en kille på snart 1,5 år. Jag älskar att syskon matcha och pop har så mycket fint men att köpa dubbelt av allt blir rätt så dyrt. Så jag önskar att jag vinner.

  29. Emma T

    Nya, snygga kläder inför vintern skulle göra barnens humör på topp,
    och kvalitetskläder från Polarn o Pyret tål ju intensiv lek non-stopp.
    Vinsten skulle bli ett fint bidrag till varsin ny overall minsann,
    Vi skulle bli så himla glada om vi vann!

  30. Linn

    Jag önskar mig detta presentkort som tröst mitt i kolikkaos och tvåbarnschock! Fina kläder botar säkerligen koliken :)

  31. Matilda

    Hej! Är såklart med :)

    Polarn O. Pyret är helt klart allra bäst.
    Väljer helst detta till både vardag och fest.
    Håller därför en tumme eller två,
    för att ett välbehövligt presentkort få.
    Två små killar som tycks äta både slantar och kläder,
    behöver nämligen akut en hel del plagg för olika väder!

    Kram Matilda

  32. Viktor Eriksson

    Jag skulle vilja vinna till min prinsessa som är tokig i kaniner . Kvaliteten i alla POP kläder är helt fantastisk och ett set från denna kollektion skulle dottern älska

  33. Sofie

    I den här familjen är det bara polarn som gäller. Självklart gillar vi kaniner och magi men mössor, vantar och strumpor saknas det i byrålådorna här hemma. Vi kommer givetvis vara på plats i butiken på Nova Lund imorgon Mion 4 år och Aaron snart 1,5 år är peppade!

  34. Elina

    Min lilla tjej fyller år på söndag och några extra presenter skulle sitta fint! Slitstarka och otroligt fina plagg har pop!

  35. Annika Nilsson

    Min väninnas söta lilla tjej blev så tagen av alla flyktingar som kom och inte hade någonstans att bo. Hon gick direkt och drog ut alla kläder ur sin garderob och sa ”detta ska barnen ha så de inte fryser”! Vilket hjärta! Min väninna gjorde som hon sa, och skänkte hennes kläder till flyktingarna. Nu tycker jag att de är värda att få köpa lite nya fina kläder från underbara PoP!

  36. Emilia

    Blivit lämnad ensamstående med baby.. Pappan vill inte veta av oss och har åkt utomlands. Skulle vilja kunna unna oss fina barnkläder i tragedin!

  37. Linn

    Skulle verkligen vilja vinna så vår dotter hade kunnat få trollerikläder. Hon älskar att trolla och förtrollande oss till olika saker. Hon svingar sin lilla trilleristav och kiknar av skratt när hon ska berätta vad vi ska förvandlas till

  38. Malin

    Då min dotter har vuxit med väldig fart, behöver garderoben en ny start.
    En storlek större måste vi köpa, men hon vill inte runt i affärerna löpa.
    Det enda hon vill, är till Polarn 0. Pyret gå till.

  39. Lindaaa

    Åhh så snygga outfits!
    Jag hoppas på att vinna så jag kan ge presentkortet till syrran så hon kan införskaffa lite kläder till någon av mina 4 syskonbarn.
    Ekonomin är skral så vore underbart att få g henne ett kort

  40. Maria Kristensson

    Skulle vilja ge ett set med rävar till bonus barnbarnet! Han skulle bli superglad, eftersom han älskar djur!!

  41. Linda-Hanna Svensson

    Malte 4 år växer så det knackar å skulle verkligen behöva dessa snygga byxor så inte dom han har slutar vid knäna!
    Å dessa kläder gör att alla som ser dom kommer bli glada!

  42. Kristiina

    Hej!

    Jag är gärna med!

    Polarn o Pyret klär stora som små,
    komfort och kvalite som är bäst att få!
    Kläder till vardag som fest,
    plagg som barnen trivs i bäst!
    Tänk att få välja sin egen garderob och i affären mysa,
    välja sin favoritfärg och rand och i dem sen busa!

    Ha en riktigt fin fortsättningen på hösten!
    Med vänlig hälsning,
    Kristiina.

  43. Gabriella

    Skulle vara så kul att testa en overall från polarn och pyret i vinter till minstingen. Har aldrig testat dom förut men hört att det är dom bästa! Hon har 2 äldre brorsor så hon har fått ärva mest blåa och gröna kläder. Nu vill hon ha lite rosa eller rött

  44. sara

    Tjolahopp!
    Jag tycker PoP har underbara kläder och bra kvalite’
    Men med 3 ungar märkeskläder är passe’
    Önskar att den lilla minsta tösabiten
    Kan få slippa ärva allt och få värsta nya sviten!
    [email protected]

  45. Anna L

    Tycker det ekar lite trist i sonens garderob och tänker att lite nya plagg som lockar till magi och lekfullhet vore fint. Kunde jag trolla skulle det vara simsalabums men tror jag satsar på tur i både kärlek och tävling. Rävar är rackarns roliga så jag tror jag blir poppis om jag vinner = )

  46. Helen

    Sonen växer så det knakar, hans byxor och thights är för korta så det ser ut som han väntar högvatten… går det att trolla fram lite nya passande storlekar mån tro?

  47. sandra

    Jag önskar att vinna presentkort till våran lilla tjej. Med 2 äldre bröder är de inte så mkt kläder hon kunnat ärva så gardroben ekar tomt i omgångar dä hon växer. Med detta skulle jag vilja köpa ett par leggings med matchande tröja ur den nya söta kollektionen

  48. Katja

    Jag vill vinna för att JUST NU är min bror och hans flickvän inne och föder sitt första barn. Från polarn och pyret vill jag köpa ett riktigt fint set som välkommen-till-världen present (från världens bästa faster såklart) ….. :)

  49. Caroline

    Åh den här kollektionen ser helt underbar ut. Polarna och pyret har de mest fantastiska kläder, både i sina ordinarie kollektioner och i de här specialkollektionerna. Jag hoppas på att vinna för att få möjlighet att ekipera båda mina barn i kläder som verkligen triggar fantasin, uppmuntrar till lek och bus och som verkligen piggar upp i höstmörkret. Dessutom är jag själv barnsligt förtjust i just trolleri och magi. Det är ju så spännande!

  50. Erica

    Jag skulle verkligen vilja vinna då jag älskar polarn och pyret. Just nu tillåter inte ekonomin att köpa deras underbara kläder så detta vore perfekt .. Som mammaledig tjänar man inga stora summor och nu när vintern kommer så behövs det alltid något . Speciellt när dom två större växt massor över sommarn och lilla lillebror som precis flyttat in hos oss :) håller timmarna hårt !

  51. Johanna eriksson

    Vi vill vinna för att vi älskar Polarn och Pyret såklart, vår lilla stjärna är alldeles överförtjust i djur (kaniner i detta fall) och vi behöver massor med nya strumpor :)

  52. Monica

    Efter 12 långa år av försök att få ett gemensamt barn, så har äntligen vi vårt lilla mirakel. Vår son vill jag skämma bort med dessa fina kläder och hoppas på att få vinna 500 kr att handla fint åt honom.

  53. Familjen Karlsson

    Jag har en liten trollkarl som huserar hos oss,
    jag tänker på storebror Jesper förstås.
    Han fick en trollerilåda när han fyllde tre,
    den vill jag lova gjorde stor succé.
    Han blev storebror för några månader sen,
    och undrade häromdagen ”-Är det kläder till lillasyster igen?”.
    Mitt hjärta ville brista så jag tänker att-
    han har redan trollspö, kanin och hatt.
    Men ”Abrakadabra-kläder” vore förtrollande magi,
    oh jisses så himla glad han skulle bli.
    Så om jag svingar sonens trollspö med ett ”Simsalabim”,
    kanske detta kan bli ett vinnande rim…?

  54. Anja Dessborn

    Jag skulle vilja köpa nya pyjamasar till mina småtöser i den nya Magic-kollektionen på Polarn, men är inte så stadd i kassa ;)… Vann jag tävlingen här vore det lätt att shoppa!

  55. Birgitta

    En farmor vill så gärna ge barnbarnet snygga kläder, men klarar inte av valet…Då är Polarn o. Pyret stället där barnet själv får välja!

  56. Sara Mämmi

    Tjejen växer så det knakar
    Tröjor hon efter sommaren saknar
    Hennes har vi fått sortera bort
    Någon annan dessa fått
    Så tänk att nya kläder få
    Hon stolt som en mannekäng skulle gå!

  57. Sarah

    Fullkomligt älskar dessa små kläder, med en liten i magen detta är precis vad vi behöver. Polarn o pyret i egen klass jag hoppas på att få fylla i min kass.

  58. Catharina Sundström

    Wow! Vilken tävling! Den här vill jag vinna! Jag har en ljuvlig liten pojke som heter Noah. Efter många, många år av längtan blev jag äntligen mamma till honom för 1,5 år sedan och livet blir aldrig detsamma. Noah är mitt allt! Ja, ok… min man också. ;) Jag vill ge min son allt det bästa här i världen och jag älskar att klä honom i Polarn O. Pyret-kläder. Fantastisk kvalitet som håller för lek och bus… och är dessutom väldigt snygga! Håller tummarna!!

  59. Sandra Johansson

    Hej ! åh jag skulle vilja vinna ett presentkort så min dotter och hennes kusin kan matcha ett set kläder med kaniner på :) De båda älskar djur och speciellt kaniner så det skulle vara roligt att kunna köpa detta till båda två då jag vet att det skulle uppskattas extra hos min sambos bror som haft det tufft ekonomiskt . håller tummarna :)

  60. Grete

    Vårt barn har börjat röra sig runt i rummet genom att åla på rygg vilket resulterat i tämligen dammiga kläder trots att vår dammsugare går varm! Nya kläder skulle därför tacksamt tas emot :)

  61. Ingela zackrisson

    Oj vilken tävling!
    Här har ja en tjej som hade 86 i 2 månader hon har tagit värsta skuttet så allt är mer eller mindre för smått. Hon bara växte på längden så nu har hon visserligen växte i fatt sin vikt, men inget kul för plånboken när vi nu både har födelsedagskalas och jul så detta vore underbart att få vinna.
    Mvh Ingela

  62. Klara

    Det vore magiskt att få fylla garderoben, med underbara plagg ifrån polarn och pyret. Till vårat första egna pyre som anländer i februari!
    Har tänkt köpa kläder å filt till lillen därifrån så ett presentkort skulle sitta fint ^^ :D

  63. Emma

    Jag önskar vinna för att kunna köpa syskonmatchning lagom tills lillebror kommer! Älskar polarns randiga och det i kombination med den här nya kollektionen var ju superfint

  64. Camilla

    Jag och min son skulle bli överlyckliga om vi skulle vinna ett presentkort hos Polarn och Pyret. Deras nya kollektion är helt underbar! Det hade passat bra med lite nya kläder då sonen snart fyller 1 år och växer så det knakar. Jag är dessutom mamma för första gången och vill självklart ge honom allt i världen. Men med föräldrapenning och en sambo som är arbetssökande så räcker inte ekonomin till. Detta hade förgyllt våran vardag enormt mycket så jag håller alla mina tummar och tår och hoppas på tur!

  65. Marie

    Både jag och dottern älskar polarn o pyret! Nu när hon precis är färdiginskolad på förskolan och växer så det knakar, så garderoben behöver verkligen fyllas på! Håller tummarna! :)

  66. Annika Ahlfors

    Min lilla tjej skulle bli sååå glad för ett set med kaniner på. Hon älskar kaniner och vill gärna ha en egen men vi har inte möjlighet till det. Men kaniner på kläderna går ju bra och skulle uppskattas till tusen

  67. Helen Forsman

    Skulle bli så tacksam och glad över att vinna Pop presentkort. Då jag under en längre tid varit sjukskriven och inte haft råd med så mycket nytt åt mina 2 små liv. Skulle detta komma väl till pass nu inför vintern.

  68. Hanna Netti

    Åh jag skulle vilja vinna så mycket!! Vi flyttar nästa vecka o sonens kläder minskat för han växer så fort! Han hoppade över strl 80 nästan! Jag älskar polarn o pyret så himla mycket! O hur cool är inte deras nya kollektion! Plus att han börjar på förskolan i januari o behöver mjuka härliga kläder att busa runt i hela dagarna :-) hade betytt så mycket att få vinna för en gångs skull! Ha en trevlig helg! <3

  69. Emma cederwall

    Åh herregud! Jag föll pladask för magikollektionen. Ser helt magisk ut!!!Skulle shoppa polarn-grejer till 3 söner som vill leka magiska lekar på halloween!!!

  70. Sara

    Min bästis från barndomsåren väntar tvillingar som beräknas lagom till jul. Jag skulle så gärna vilja skicka ned ett mjukt paket med fina kläder från Polarn o. pyret till de båda så otroligt efterlängtade bebisarna. Mina barns bebiskläder har jag redan skänkt bort till andra.

  71. Roxanne

    Har varit sjukskriven sedan början på året och sambon får dra ett tungt lass rent ekonomiskt. Att få vinna ett presentkort och därmed kunna bidra lite till nödvändigheter, hade känts otroligt roligt!

  72. Taissia

    Hej! Oh, vad kul med ny kollektion!!! Älskar POP och alla tre barnen har älskat POP kläder pga den sköna känslan och den roliga och barnsliga känslan man får! Skulle överraska min son på 3 år med nya kläder från nya kollektionen på hans födelsedag!

  73. Lovisa M

    Att ha en liten trollkarl hemma nu när det blivit så kallt
    Jo, det vore ju helt klart rätt ballt!
    Fina prints och färgglada sockar,
    det är ju faktiskt vad sonen bäst rockar!

  74. Lisa

    Håller tummarna att vi vinner. Det skulle va perfekt att fylla på barnens garderober med fina nya kläder från pop.

  75. Millan

    Jag älskar POP!!
    Väntar mitt första barn och har ännu inte köpt några kläder alls. Skulle vara perfekt för mig att få ett bidrag till några plagg för den lille/lilla.

  76. Gunilla . B

    Önskar vinna detta presentkortet till sonen och hans flickvän – som just fått en dotter !
    Det skulle vara så roligt att överraska dom med detta tillskott – så att dom fritt kan välja !

  77. Lisa Persson

    Är med o tävlar!

    Då yngsta dotterns födelse inte alls synkades med årstiden storasyster är född så passar ju inga vinterkläder så det behövs köpa helt ny uppsättning till lilltrollet.

  78. Fia

    Jag vill vinna detta till min moster som sliter med jobb, träningar och skolkörningar varje dag, samtidigt som hon måste oroa sig för om ekonomin går ihop! Till hennes nyfödde lilla klimp skulle detta presentkort passa perfekt, så att hon kunde köpa alla kläder hon behöver och slippa oroa sig för pengar!

  79. Ellen

    Hej!
    Jag skulle vilja vinna presentkort så att jag kan köpa kläder till min systers barn och hennes kommande novemberbarn!

  80. Maria

    jag vill vinna ett presentkort för att köpa lite kläder till min yngsta dotter, när man är nummer 4 i syskonskaran får man oftast ärva sina kläder. Det skulle vara kul att köpa något nytt till våran lilla Goa tjej.

  81. Jennifer

    Jag tror på karma så jag har gjort gott och ställt upp mycket på lördag ska jag på en ALS kväll tex.
    Vinner jag kommer pengarna Williams gamla kläder tsm med leksaker skänkas till kvinno jouren :)

  82. Mia

    Jag vill väldigt gärna vilja vinna till våran prins som älskar djur. Hoppas på turen att vinna.

    Ljus & värme. / Mia.

  83. Marion

    Det skulle vara perfekt med ett litet presentkort som stöd för alla mina tre småttingarna behöver rustas för vintern ⛄️

  84. Mira

    Jag har faktiskt inga egna barn, så det kanske är orättvist av mig att tävla. Hursomhelst så har min storasyster det. Den senaste tiden har av många anledningar varit tung för dom, inte minst för att hon till mångt och mycket är hemma själv med en 2-åring och en 7-månaders. Det skulle vara så fint att få överraska henne med en sån här present.

  85. Åsa

    Självklart vill den kommande bebisen få ta del av nya Polarn o Pyrets härliga fina små mjuka kläder och kanske något tjusigt ur fantastiska magiska kollektionen kan passa stora tjejen som längtar efter ett syskon – bra med något fint åt båda stjärnorna!

  86. Carin Glatz

    Vi älskar Polarn och pyret kläder! Så fina och bra kvalitet. Skulle vara toppen att vinna då båda barnen helt plötsligt dragit iväg på längden behöver nya kläder i ny storlek!

  87. Jens

    Vore toppen att vinna då grabben skulle bli överlycklig över att få kläder från polarn och pyret och då förstås med trolleri tema på. Han tycker om att spela teater och gillar att trolla då han nu en hel del tar efter Alfons Åbergs film som bok Hokus Pokus. Så detta skulle göra honom överlycklig.

  88. Camilla

    Jag är med för jag skulle vilja ge något som jag vet skulle uppskattas utav min syster som var med om en brand för 1 år sen och förlorade allt. Hon och hennes pojkvän fick även veta att de väntade barn i samma veva. Så nu har deras son blivit 2 månader och växer så de knakar så vad hade inte vart bättre än ett present kort hos pop så de kan köpa lite fint till sin fina son :)

  89. Elin Hansson

    Att ärva är lillebrors tråkiga lott i livet,
    Så även med kläder är det givet.
    Men då han kryper går byxor på löpande band itu,
    Med endast två par kvar står vi här nu.
    Så hoppas därmed vinna lite nytt att ta på,
    Att lillebror presentkortet på P.O.P få!

  90. Rebecca Johansson

    Älskar Polarn & Pyrets kläder och nu har min lille kille nästan hoppat över stl 62, eftersom han växt så mycket. Därför hade detta passat peeffekt att vinna nu :-)

  91. Sofia

    Har en femåring som jag just börjat läsa Harry Potter med. Han älskar verkligen allt som är magiskt och skulle bli gladast i världen om han vann pengar till magiska kläder.

  92. Maria Lindqvist

    Lillebror dyker upp nu i mitten av November. Jag vill gärna ge honom lite egna fina kläder, så han inte bara ärver av storasyster. Ett presentkort hade alltså suttit väldigt fint!

    Vänliga hälsningar från oss

  93. Heidi

    Hade varit kul att vinna och handla magiska outfits till lilla dottern och även hennes lillasyster som är beräknad i januari! ❤️

  94. Sandra

    Jag vill vinna så att jag kan handla fina kläder till mina två små älskade trollungar som växer så det knakar. :-)

  95. Jenny H

    Ett, två, tre, fyra,
    alla byxor äro dyra.
    Den som inga byxor har…

    Ja, alla vet nog hur denna ramsan slutar! Snart är det så för min flicka. Min 5-åring har vuxit så i sommar, så nu finns det inget i garderoben som passar längre…
    Mjuka, bekväma, hållbara byxor vill vi ha i höst. Från favoritbutiket Polarn o. Pyret såklart!!

  96. Maria

    Åh Albin hade ju blivit helt överlycklig att få kläder med små söta kaniner på. Han tittar så på sina kläder nu för tiden och tycker de e så kul med roliga mönster.

  97. Åsa

    För 2 veckor sen föddes vårt 7 barn som blev en Fiona. Då vi har 5 killar och en tjej(12 år)sen innan så finns det inte så mycket ”tjejiga” kläder att ärva. Tänkte först att hon får klara sig på kläderna vi har, men en klänning eller två är ju kul att ha. Gillar skarpt polarn och pyret kläderna så ett bidrag att kunna gå till min och mannens favorit affär och kunna välja ut något fint till vårt ❤ skulle vara jätte kul.

  98. Theresia

    Har en systerdotter som jag gärna skulle vilja skämma bort med nåt fint. Hon skulle älska att få gå in i affären och välja en klänning själv!

  99. Emma BE

    Mina barn är magiska på så många sätt och jag hoppas att de i kläder från denna kollektion, samt ett trollspö i hand, kan lära sig stanna tiden!!

  100. Carolina

    Om jag vann skulle det vara första gången jag vinner något fast jag deltar nästan alltid på tävlingar. Jag skulle bli överlycklig!

  101. Sara

    Har en son på 2 år och väntar ett litet pyre som beräknas komma till jul. Älskar polarna kläder då jag tycker de är mjuka och sköna samtidigt som de är hållbara. Önskar att jag fick vinna så jag kunde shoppa loss och fylla upp i barnens garderober!

  102. Suzanne Morales

    Åh vad mysigt det skulle bli att sätta på P&P bäbiskläder på min blivande son som tittar ut i slutet av november. Gillar P&Ps fina kvalitet och design. Och varför inte klä vår lille till en söt liten magiker? Åh vad vi längtar.

  103. Moa mokvist

    Hej! Jag vill hemskt gärna vinna då jag suktar efter en vinteroverall som jag sett på P&P till min lilla bebis som beräknas komma på nyårsafton! Vore en en perfekt present till två föräldrar som håller tummarna att bebis kommer 2016 istället för 2015, haha :)

  104. Jennie

    Nämen Åhh så ljuvliga kläder! Oj som jag vill vinna!!! Byrån gapar efter nya kläder! Har aldrig råd med Polarn O Pyret kläder så detta hade varit alldeles underbart att få vinna!!! Och tänk att kunna köpa matchande kläder till min gosse och dotter! ✊

  105. camilla hult

    Min son älskar att trolla , han vill bli trollkarl när han blir stor .Så lite fina trollerikläder hade varit super

  106. Caroline Jansson

    Lillebror borde få nya kläder istället för att enbart ärva av storebror. Och dessutom skulle det vara så grymt kul att äntligen kunna handla lite på pop, eftersom ekonomin som student inte räcker till det annars

  107. Johanna Lindell

    min 1,5 årings absoluta favoritbok är ”Pino’s Cirkus”. I den boken är Pino trollkarl som trollar fram en kanin ur sin höga hatt. Vad vore väl mer passande än att Hilma själv skulle få en tröja med en kanin i svart trollerihatt?! Perfektion och lycka!

  108. Tommy Ax

    Sonen berättade med all tydlighet att han vill köpa sin kläder själv en morgon i veckan när det jag valt inte dög.
    Vore ju riktigt kul att ge honom fria händer och se hur det bli. Övertygad om att han får till något bra, men har inte utrymme att testa som det är nu.

  109. Therese

    Pop har fantastiska kläder o vill mer än gärna göra mina två barn lite mer pop’iga. Mer ränder åt folket o åt mina barn. Håller tummarna att vi blir de lyckliga vinnarna.

  110. Lisa

    Åh ett bidrag till kläder för en vild förskoletjej hade varit toppen. Kelly växer så det knakar å sliter ut en massa leggings som hon bara använder. Hoppas på en magisk jul.

  111. Maria Sandström

    Dottern har fått ärva mycket kläder av sin bror. Vore kul om hon kunde få nått nytt, eget plagg. Hoppas på att vinna!

  112. Niki

    Eftersom vi är pop-fan i familjen önskar vi såklart att vinna! Med en treåring som växer som ogräs och tvillingar som ibland kan förtjäna lite egna kläder och inte bara ärva syrrans så skulle ett presentkort sitta extra fint. Och rävar bakom öronen, det har väl varenda unge ;)

  113. Malin p

    Våran lilla flicka har precis fyllt 9 veckor och har äntligen fått ta bort sin von rosenskena och kan äntligen använda riktiga kläder. Inget av alla söta små kläder vi köpte till födseln passade med skenan och är nu urväxta så ett presentkort på polarn och pyret vore toppen, har alltid älskat polarn o pyret kläderna och det vore så kul att kunna fira med lite fina och mysiga kläder

  114. Sandra w

    Hej, jag är gravid och brukar inte vinna något, så det hade varit kul att vinna ett presentkort till väldigt fina kläder.
    Minns att min lillasyster alltid hade kläder från pop.

  115. Tatyana

    Vår äldsta dotter som blir 5-år har börjat växa ur alla sina kläder. Hon skulle bli jätteglad över att få trollerikläder att fylla på sin garderob med :)

  116. Sanna

    Jag vill så gärna vinna detta presentkort till mina tvillingkillar, då de olika färger gillar! Hade varit kul att låta 2 åringarna välja massa kul, såhär innan jul!

  117. Jessica Sundberg

    Mina barn hatar jeans och obekväma kläder. Bara Polarns mjukissortiment duger (mamma och pappa är inte alltid överlyckliga över detta faktum :-) ). De växer så att de knakar och en uppdatering av garderoben behövs!

  118. Emma Lundström

    Hokus pokus filijukus… Vilken härlig kollektion från polarn och pyret. Handlar gärna deras kläder till mina små , härliga färger och kvalité. Nu när jag är hemma och njuter utav båda barnen hade ett presentkort hos polarn och pyret satt guldkant på tillvaron och samtidigt förnyat barnens garderober.

  119. Erica Ek

    Hej. Jag är med och tävlar om presentkort. Har en dotter på snart 2år dem 13 November hade varit en utmärkt födelsedags present till henne. Väntar även en lillebror vilken dag som helst så något fint till honom också hade nog fått följa med ☺

  120. Frida Elmgren

    Hej hej!

    Detta presentkort skulle jag vilja vinna till min väninna som väntar smått. Hon springer runt och tittar på babykläder just nu och är helt förälskad i just Polarn och Pyret så det skulle vara jättekul att överraska henne med ett presentkort härifrån så hon kan få köpa allt det där hon har spanat på <3

  121. Magdalena

    Så läckert! Kan inte komma på någon annan bra motivering än att jag väldigt gärna skulle vilja vinna detta till och för min fina son

  122. Maria

    Hade varit perfekt med ett presentkort där nu när min lille på 3 månader växer så det knakar! Hade kunnat handla massa fint åt honom som man knyst alltid har råd med när man är mammaledig o julen snart knackar på dörren! Hoppas så på att få fylla hans garderob med nya fina kläder:)

  123. Therése W

    Vi skulle gärna vilja vinna eftersom mina barn bara har fått arvekläder och nu börjar 3 åringen som är en aspirerande magiker hitta sin egen stil. Jag skulle gärna vilja uppmuntra hand egna känsla för vad han vill ha på sig med lite nytt och fint som han kan få välja själv.

  124. Nada Milenkovic

    Åh, hade varit perfekt ”tröstpresent” eftersom bebis vägrar komma ut! Bf+10 idag, igångsättning nästa vecka och jag orkar inte vänta mera! Kan man trolla ut dem?

  125. siri

    Åh jag skulle vilja vinna så mn yngsta kan få lite fina kläder i sin garderob. Som nr 3 blir det nästan bara ”gamla” ärvda slitna kläder. Skulle bli så lycklig om jag kunde köpa lite fint från pop till honom ♡

  126. Linda

    Ser fram emot denna spännande kollektion! Vore superkul att vinna och få inhandla lite till lillebror som nästan alltid bara får ärva storasysters kläder! :) så kan fina cirkuskläderna få gå i arv till något annat barn senare!

  127. Carolina Mörck

    Dottern på dryga 13 månader skulle behöva rejäla vinterkläder och bra grejer kostar… Polar och pyret kläder är både så fina och superbra i kvalitet men som mammaledig är det lite tomt i plånboken. Skulle vara underbart att vinna presentkort och shoppa till lillskruttan min!

  128. Niklas

    Magic-kollektionen innehåller så otroligt mycket snygga kläder. Dessa skulle jag vilja köpa till mina döttrar. Ett presentkort till det vore guld värt.

  129. Emma

    hej!

    Vilken magiskt bra tävling! Jag hoppas kunna trolla fram lite nya kläder till min son som växer så det knakar. Han älskar dessutom trolleri och andra spännande saker!

    Håller tummarna!

    Ha en bra dag!

    Emma

  130. Sara

    Jag skulle jättegärna vilja vinna presentkortet för att kunna köpa nya kläder till mina döttrar som är 5 månader och 3 år. Har bara haft begagnade POP kläder så det vore mycket roligt att få köpa nya oanvända.

  131. Sofia

    Har en liten kille som växer så det knakar. Hann knappt ha på sig de jag köpte sist innan det var för smått. Så hade varit roligt att vinna ett presentkort och kunna uppgradera hans garderob. Ha en bra dag :)

  132. Sofia

    Mina barn växer så det knaakar,och snart är det inget som passar i garderoben längre. Så lite nya,fina kläder hade inte varit dumt :)

  133. Anni

    Vi älskar PoP, ekokläder och sååå bra kvalité! Men nu när jag har varit sjuskriven i tre månader och garderoberna ekar tomma så måste vi leta billigare alternativ trots att det inte känns bra. Ett presentkort skulle användas till att fylla på med lite kallsingar och strumpor, med lite tur en fantastiskt trolleribyxa också :)

  134. Jennifer

    Helt plötsligt slog växten till
    Det är som han försökt vinna ett lopp
    Kan blunda hur mycket jag vill
    Nya kläder är prioritetens topp
    Hoppas vinna hjälp på vägen
    Man vill det bästa för sitt barn i alla lägen

  135. Kim

    Vi har en riktig liten magiker hemma. Det trollas jämt och ständigt och nästan varje kväll får vi njuta av små shower där det trollas fram snören ur tröjärmar, fjädrar ur örat (jo det är sant) och gosedjur från cykelhjälmen. Så självklart vill denna förtrollande femåring ha lite magiska kläder från Polarn o. Pyrets nya kollektion.

  136. Emma

    Att få en sådan magisk utstyrsel på julaftonsmorgon vore väl inget annat än underbart för en liten kille. Det är ju den stora dagen!

  137. Caroline

    Hokus pokus filiokus! Tänk att få trolla fram några nya kläder till Oliver. Det hade verkligen varit magiskt!
    Snygga, hållbara, praktiska och dessutom snygga, polarn och pyret har de bästa kläderna!
    Abra kadabra simsalabim, nu håller jag tummarna att vinsten blir min!

  138. jessica bäck

    Ska ha mitt första barn och garderoben är inte riktig fullständig än. Vore toppen om man kunde köpa något nytt till den lille :)

  139. Nadja

    Handlade på polarn i veckan å fick tjuvkika lite på kläderna när dom började pocka upp dom å blev helt såld älskar bara allt i kollektionen och när barens garderob behövs fyllas på inför vinter hade detta varit ett utmärkt tillfälle

  140. Madeleine

    Åh det vore en perfekt vinst. Femåringen behöver underställ och junior på 4 månader växer så det knakar och behöver uppdatera garderoben. Att polarns kläder dessutom är extremt snygga är ju bara en bonus :)

  141. Anna-Maria Lindfjord

    Åh så bra det hade varit med ett presentkort. Storebror har magiskt fått hål på i princip alla knän samtidigt och lillebror har spurtat iväg och vuxit ur nästan alla sina kläder. Den magiska kollektionen är jättefin och jag har faktiskt saknat riktigt fina kläder hos polarn på sista tiden. Hoppas på tur!

  142. Johanna

    Min lilla solstråle är en riktig trollkarl. Han trollar bort saker hela tiden och trollar fram andra som man knappt visste fanns i alla skrymslen och vrån här hemma. Men framförallt trollar han alltid fram mitt allra bästa humör jämt! Och vad skulle inte passa bättre än lite trollerikläder som passar till?!

  143. Paulina

    Skulle vilja vinna presentkort då Polarn och pyrets kläder är av så bra kvalitet med fina färger och motiv. Vår son växer ur storlekarna fortare än plånboken hinner med.

  144. otiv. Vår son växer ur storlekarna fortare än plånboken hinner med.

    Skulle vilja vinna presentkort då Polarn och pyrets kläder är av så bra kvalitet med fina färger och och motiv. Vår son växer ur storlekarna fortare än plånboken hinner med.

  145. Joanna

    Jag blev helt kär i den nya trollerikollektionen och med ett barn som snart börjar på förskolan så behöver vi uppdatera garderoben med lite mer mjuka lekvänliga plagg.

  146. Sofia enbqrr

    Med en 3årings födelsedag på intåg och även en jul som närmar sig skulle de va roligt att vinna ett presentkort på pop för att kunna ge barnen lite nya kläder.är mammaledig med en liten tös på 3 månader dom fått ärva de flesta storasysters kläder så de vore kul och ge henne något nytt med :-)

  147. Jennie H

    Åh! Hoppas såå på vinst ❤️ Fick en liten sladdis i april och inget är sparat efter de stora barnen som nu är i skolåldern. En vinteroverall till lille Harry vore underbart från Pop!

  148. Mari

    Min stora lilla tjej som fyller 2 i november har just blivit storasyster. Vore fint att få ge henne lite magiska kläder så att hon kan showa för sin lillasyster och få känna att hon är i centrum för en stund.

  149. Jessica

    Jag är såld på POPs färgglada kläder och sonens garderob behöver fyllas på… Så nu håller jag tummarna för att du trollar fram ett presentkort till just mig och Viggo!

  150. lina

    Skulle gärna vilja vinna presentkortet då jag behöver uppdatera barnens vintergarderober. Då ena halvan är föräldraledig är inte ekonomin så bra som den skulle kunna vara och overaller är tyvärr inte billiga.

  151. Helena

    Mina tvillingkillar älskar sina randiga tights, men de börjar bli väldigt tighta nu.. Nästa storlek står på önskelistan, och nya kollektionen ser ju magisk ut!

  152. sofie

    Skulle så gärna vilja ge min lillasyster en fin vindfleece overall till en hennes bebis som beräknas komma i slutet av februari!

  153. Anna Stålhammar

    Jag behöver handla ganska mycket till Erland 2,5 år och Hjördis 9 mån. Nya regnkläder, strumpor, vantar och några finare plagg till kalas. Det kommer att kosta en hel del. 500 kr skulle vara ett fantastiskt bra bidrag.

  154. Irina

    Blivande storebror sin garderob behöver fylla
    Med glada kläder från Polarn & pyret han kan hylla
    Så att väntan på lillasyster inte bara känns som ett evigt traskande i tråkig mylla

  155. Ramona Ekengren

    Hej! Jag vill gärna vinna för att det är magi att mina barn finns till ;) dom kom till via IVF. Nästan som magi tycker jag. Vad passar inte bättre då än med lite magikläder till Jul ;) ❤️

  156. Sofia

    Här hemma älskar vi PoP’s alla kläder, 3 stycken flickor i åldarna 4 månader, 3 år & 6 år skulle bli överlyckliga över att få shoppa från den nya kollektionen!

  157. Hanna Thoresson

    En hjärtoperation väntar vår flicka på fredag,
    så lite abrakadabra skulle pigga upp när hjärtat sen ska slå friska slag.
    Hokus-pokus och lite filejokus är väl förvisso aldrig fel,
    men just denna dag skulle det betyda lite extra för vår del!

  158. Hanna

    Åh vilka dina kläder. Min lilla Loke på 1,5 år skulle bli himla glad av lite trolleri som livar upp hösten. Hans mamma skulle inte heller på så dåligt av de ☺️

  159. Lotta

    För två månader sedan utökades familjen med en lillasyster! Storebror är klädd i polarn och pyret sedan dag ett, så nu vill vi självklart att lillasyster också ska bli en polare! Och vad passar inte bättre än att få klä lillasyster och storebror i magiska kläder som matchar varandra? Håller tummarna!

  160. Ellinor

    Vill gärna vinna. Väntar vårt första barn i februari, som vi kämpat länge för. Fick hjälp med ivf och är nu äntligen gravida. Det om något är magi för oss! Så lite magikläder vore perfekt får vår lilla knodd som är så älskad redan!

  161. Sofia

    Just nu vill vi bara trolla fram tiden till dec då lillasyster/lillebror anländer. Tills dess kanske vi kan trolla oss till p.o.p för att införskaffa ett kaninplagg som julklapp till de små liven!

  162. Emma

    Någon gång måste det ju bli min tur att vinna något. Hoppas det är nu! Min småtting skulle verkligen verkligen behöva ett av pop:s mjuka fina ullunderställ som jag varit och klämt på så många gånger. En magisk julklapp vore ju inte heller fel. Tightsen är ju fantastiska!

  163. sandra

    här sitter jag med lite smått ångest över att föräldraledighet nr. 2 strax är över, med största sannolikhet den sista föräldraledighet jag upplever… tänk om man med lite trolleri kunde stanna tiden litegrann för att spara på lite extra fina minnen (de jobbiga sakerna förtränger vi ju ändå ;-) hokus pokus filijokus!

  164. Jonas

    Nya kollektionen är riktigt härlig! Skulle behöva pigga upp lillens garderob med lite nytt nu i höstrusket, skulle vara maaaagiskt bra :D

  165. Sarah Lundin

    Vår kille på 10 månader är familjens lilla clown. Det hade varit magiskt att vinna fina kläder i den bästa kvalitén från p.o.p. Håller tummarna!

  166. Angelica

    Tre barn, men två små knattar på 1 och 2 år som växer som ogräs och dessutom avverkar ett par plagiat veckan ;) Att mamma dessutom har en förkärlek till pop är ju inte heller fel då kassan inte alltid tillåter de där extra fina kläderna.
    Håller tummarna för att mina pojkar kan kläs i magiska kläder.

  167. Malin

    Oh! Vilken grej! Vi skulle bli såååå glada om vi vann ett presentkort hos polarn o pyret! Bobbo här hemma har växtspurtat rejält på sistone så brallorna hennes flaggar lite på halv stång, nya magiska långfjalingar skulle sitta som en smäck!

  168. Evelina

    Skulle så gärna vilja vinna ett presentkort på Polarn och Pyret till min dotter. Hon fyller ett år den 25/10 och hon bara älskar kaniner. Eller ”ni ne” som hon säger. Hon är helt oskiljaktig från sin lilla ”ni ne” här hemma och det skulle vara fantastiskt att få ge henne en magisk kaninoutfit!
    Håller tummarna!

  169. Anna

    Med en flicka som helst vill klä sig i blått, men inte vill ha tuffa pojkkläder så brukar det inte finnas så stort utbud i de flesta butiker. Men på P.o.P finns en massa fina unisexkläder utan tuffa tryck. Om jag vinner presentkortet ska dottern själv få välja sina (troligtvis blåa) plagg.

  170. Mia

    Den nya kollektionen ser lovande ut och hade passat perfekt till vår lilla Levi som blir 1år två dagar innan julafton. Kaninerna tilltalar oss lite extra då Levi alltid har en vit liten kanin med sig i vagnen eller när han sover.

  171. Nana

    Oj det var svårt för mig att skriva för jag är inte så bra på svenska men ska försöka. Min lilla dotter älskar fina print hon tycker om att titta och peka på printet på kläder, tapeter osv och kaninen är hennes favorit. Jag tror att vi kommer att sjunga kanin sången (som vi bruka göra med andrar djuren) om vi vinna och hon kunna har de på sig :)

  172. Caroline

    Har nyligen upptäckt hur fantastiska Polan o Pyrets kläder är!!! Att jag inte gjort det tidigare….!!! Och både vill och behöver fylla på barnens garderober. Så vore helt fantastiskt att vinna presentkortet!

  173. Louise

    Jag skulle hemskt gärna vilja vinna. Jag väntar mitt första barn och har precis upptäckt en helt ny värld av shopping i form av barnkläder! Det blir dyrt i längden så ett presentkort i favoritaffären skulle vara guld värd! :)

  174. Madelene Persson

    Mina barns garderober saknar ränder och färg. De skulle verkligen behöva ett lyft med lite färgglatt och fräscht.

  175. Sofia Olsson

    Jag skulle bli jätteglad om jag fick chansen att vinna ett presentkort på polarn o pyret. Jag har en liten kille som fyller 1 år i november o lite nya kläder från polarn skulle vara underbart som 1-års present :)

  176. Anna Jacobsson

    Liten blir stor snabbare än vad pengarna rullar in så det här vore en perfekt present till vår Walter.

  177. Elin

    Då äldsta sonen på 5 år har avskytt allt vad kläder heter, men nu blivit en riktig litet modelejon skulle det vara så roligt att få shoppa loss med honom på polar o. pyret. Både han och jag håller tummarna för vinst!

  178. Mikaela

    Mina tvillingpojkar fyller 6 månader på lördag och har snart vuxit ur alla 68 och behöver nya kläder i strl 74. Det blir kostsamt med dubbel uppsättning av allt så detta presentkort skulle vara så välkommet. Att vi dessutom älskar POP, deras härliga tyger och bra kvalite gör en eventuell vinst ännu bättre!

  179. Malin

    Jag skulle så gärna vilja vinna så jag kan köpa något fint till min systerdotter som är 7 veckor. Hon är ju såklart världens finaste och förtjänar allt hon kan få. Jag vill ge så mycket, men jag har ingenting att ge då jag är arbetslös och helt pank. Det skulle göra mig så glad att vinna detta presentkort och även bonus för mig i framtiden då mina eventuella barn kan ärva dessa underbara plagg!

  180. Josefin och Morris

    Men det vore väl underbart att vinna lite magi sådär på en fredag ? Speciellt när magin stavas polarn och pyret Vet en trollkarl här hemma som skulle bli glad

  181. Fascha

    Min son har lite fel ’costum’ på dagis. Förskollärare sa många gånger att vi måste skaffa rätt kläder till honom eftersom han skulle vara ute några timmar vardagar. Men lönen kommer inte än. Det skulle vara perfekt att köpa rätt och varma kläder med vinsten ✊✊

  182. Jessica Olofsson

    Som studerande mamma är det inte ofta man får frossa i fina barnkläder så jag önskar att få fylla på sonens garderob med byxor som inte sitter på halvstång och en härligt mjuk pyjamas.

  183. Sara

    Skulle älska att överraskas av magiska plagg till en förtrollande 2,5-åring som behöver nytt och ett litet mirakel som kommer i mars och än så länge bara har ärvekläder i garderoben!

  184. Amanda Bjurén

    Säger som timon och pumba; älskar POP, inte gillar ÄLSKAR! <3

    Som föräldraledig och sparsam med dagar så är utrymmet för kläder inte alltid de största så hade varit underbart att få festa loss lite extra på världens bästa butik!

  185. Annika

    Drömmen vore att vinna och ge saga lite nya kläder hon har bara att ärva efter storasyster och det är helt fel årstid så hon har bara en massa sommarkläder, hon önskar sig vinna till hennes höstgarderob så hon får varmare kläder och kaniner är ju hennes favorit så hon skulle bli ännu mer överlycklig om hon fick kaniner på sina kläder :D håller tummar och tår :D

  186. Sofi Nilsson

    Med två små som älskar trolleri och magi, en mamma som älskar pops kläder men just nu pluggar och inte riktigt har råd att utöka garderoberna hade det varit extra abrakadabra kul att vinna!

  187. Frida hagberg

    Jag tycks ha kommit i ofas med sonens storlekar eller så växer han väldigt fort! Med ett presentkort från polarn skulle jag ordna till hans garderob igen :)

  188. Mamma Malin

    Hej! Jag vill gärna vara med och tävla! Jag blev helt fantastiskt kär i kollektionen och skulle självklart vilja vinna så att jag kan köpa så mycket av den som möjligt. Jag kan då dessutom passa på att köpa lite julklappar till de andra små barnen i familjen :)

  189. Eva

    Jag fullkomligen älskar pop kläder och har köpt mycket pop till mina båda döttrar. Oslagbara i kvalitet och att leka i. Min äldsta dotter är dock inte lika förtjust i pop kläder längre men när jag kikade på smakproven från kollektionen tändes hoppet om att omvända henne! Hade varit så kul att få överraska med ett klädset!

  190. My

    Båda barnen behöver nya ytterkläder och de bästa kommer enligt oss från PoP. Ett bidrag skulle vara helt fantastiskt då det brukar kosta en hel del.

  191. Nazli

    Mina syskonbarn kommer älska den nya magiska kollektionen då de är intresserad av magi. Det hade varit roligt att trolla fram ett presentkort på deras födelsedag så de kan få möjligheten att välja vilka plagg de vill köpa. Abrakadabra, hokus-pokus och lite filejokus hade varit den bästa presenten någonsin :)

  192. Nese

    Mitt barnbarn fyller år i den 1 december, jag önskar att överaska honom med Polarn o. Pyrets nya kollektion. M.V.H.

  193. Klara

    Jag skulle så gärna vilja vinna! Har en dotter på 5 månader som växer så det knakar och polarn och pyret kläderna är de enda som sitter bra över låren på våran lilla knubbis :) Så vi skulle behöva fylla på hennes garderob med lite större kläder!

  194. Katarina Andersson

    En mamma såg en hokus-pokus tröja grå
    sa att den skulle sitta bra på mina söner två.
    Då kan de monstren trolla bort för att få sova gott,
    och drömma sött på ett örngott.

    De är båda två inne i en period då det är monster, spöken och troll överallt så lite hokus pokus magi vill vi gärna vinna.

  195. Emma Hedström

    Här hemma är det väntans tider på ett mirakel till lillebror som kommer i november. Alla är vi spända och allra mest storebror! Han tycker det är rena trolleriet att Lillebror bor i min mage och snart ska komma

  196. Lai

    Åh! Hade gärna vunnit ett presentkort och fylla på barnets bristfälliga garderob med hokus pokus! Lite magi i garderoben blir alla glada av.

  197. Hannah

    Tar chansen att vara med och tävla om presentkorten! Vi har bara ärvda Polarnkläder här hemma men med tanke på hur nöjda vi är med dem så hade det varit fantastiskt att kunna köpa lite nytt.

  198. Petra Lindhe

    Dottern är på väg in i ett storleksbyte och garderoben behöver då fyllas på. Dessutom är hon tokig i kläder med djur och på så vis blir kläderna en möjlighet att lära sig. Tänk vad man själv lär sig under tiden!

  199. Ewa

    Åh vilken bra tävling! Jag väntar smått, inte bara en utan två hjärtan som ligger i magen. Skulle verkligen behöva fylla på garderoben med mjuka och fina plagg till de små då vi inte har mycket plagg kvar från vår snart 5-åriga son. Och Polarns kläder vet jag ju är så bra! Tänk om jag vann – vilken lycka

  200. Ellinor

    Hej
    Jag önskar vinna detta presentkort för att kunna ge min lilla dotter lite egna ”nya” kläder då hon ärft kläder från det hon föddes, vi lever just nu också under en väldigt ansträngd ekonomi så detta skulle vara underbart att vinna.
    Och jag bara älskar polarn och pyret mvh Ellinor

  201. Ida

    Skulle så gärna vilja vinna ett presentkort då barnen behöver vinterkläder! Älskar polarn och pyrets kläder men då jag studerar kostar de lite mkt för mig! Hoppas på tur!!!!

  202. Elin

    Åh! Jag skulle så gärna vilja vinna ett presentkort till bebisen i magen. När storasyster kom så var hon väldigt liten, prematur liten. Så jag räknar med att småsyskonet i magen håller ungefär samma storlek när hen kommer ut. Men vi har inga prematurkläder kvar, så om jag vinner skulle jag köpa minimini kläder till bebis i magen!
    Pop är ju enda stället med massa fin färg till alla barn!

  203. Khumari Akbari

    Som pedagog på förskola har jag under många år fått vara med och se de underbara liven i Polarn och Pyrets inomhus och utomhuskläder, kan ju därmed säga att det är de bästa i kvalitet och passform, de håller länge. Jag hade blivit jätteglad över ett presentkort så kan äntligen min lilla tjej också få en Polarn overall till sin inskolning. :)

  204. Elenore

    Det hade varit toppen att vinna då det plötsligt säger ”poff!”, så har min dotter helt magiskt blivit större och inga kläder i byrån passar längre. Men nya kläder är ibland svårt att trolla fram när plånboken ekar tom. Att vinna ett presentkort från fantastiskt härliga och färgstarka Polarna o. Pyret hade varit drömmen just nu.

  205. Madelene S

    Ser ut att vara en magisk✨ kollektion som kommer och skulle vi vinna så kommer nyheterna absolut kollas in, men kan även bli handskar då jag inser att det också står på inköpslistan i år igen….

  206. Linda Månsson

    Hoppas vinna för att vi helt enkelt älskar kläderna! Kvalité, passform, storlekarna och alla underbara mönster!! Kläder att vara stolt och fin i!

  207. Pauline

    Orvar växer och ju större han blir desto svårare blir det att loppa kläder! Det jag har hittat från polarn o pyret är alltid i så fint skick, trots att det nog har slitits av en del barn före Orvar. Skulle kännas fint att även få vara i början av kedjan någon gång!

  208. Therese

    Min fina tjej växer, liten blir stor. Hon behöver kläder, precis som lillebror! Och när lillebror ska ärva sin systers grejer, Polarns kläder är de bästa då de passar både killar och tjejer.

    Hoppas vi vinner!

  209. Anna

    Åh ja lillebror Otto som beräknas ankomma om 1 vecka skulle behöva lite fina nya kläder så han inte bara behöver ärva storasyrrornas urvuxna. Dessutom är han lite av en hokus pokus filiokus bebis som dyker upp bara 13 månader efter förra bebisen ;)

  210. Jeanette

    Min 6 åriga dotter skulle behöver påfyllning av både byxor och tröjor. Att vinna detta presentkort hade verkligen inte suttit fel då Polarn o Pyret har så mycket fint att erbjuda. Hade kunnat bli en fin julklapp också:)

  211. Annica

    Förtrollande fina kläder
    som passar i alla väder .
    Så glada vi hade blivit
    om ni detta presentkort oss givit.

  212. Ulrika Andersson

    Polaren gör livet lite lättare..
    I ösregn finns du där.
    I högsommar likaså.
    När snö och kallt kommer kan man lita på dig.
    När man ska sova blir det lite bättre om du är med..
    Både fest och till vardag..
    Ja i alla lägen kan man räkna med dig..

  213. myran83

    Jag vill vinna detta pris till mitt barn som har många aktiviteter alla årtider och jag tycker Polarn och Pyrets kläder håller för dom aktiviteterna. Det är allt i från fiske, scouterna, alpin åkning,MM. Hoppas på vinst :)

  214. Lieve

    Vi älskar Pop och det skulle bli en jättefin och mjuk paket till min dotter som fyller år snart! Vår lilla stjärna skulle bli så lycklig med sådana fina kläder!

  215. Laura

    Min lilla skrutt har precis börjat förskolan, dessutom så har han vuxit massor så alla byxor är alldeles för korta. Skulle verkligen behöva fylla på hans garderob lite och då vore ett presentkort från Polarn & pyret perfekt då deras kläder håller bra trots mååånga turer i tvättmaskinen. Blev dessutom lite förälskad i den nya kollektionen, särskilt i de vita tightsen med kaniner och rävar, så lekfulla och härliga.

  216. Johanna

    Det hade ju varit helt underbart att kunna lyxa till det med fin fina kläder till min lilla mini, de små växer ju så fort och garderoben behöver uppdateras

  217. Sara

    Jag skulle verkligen vilja vinna ett present kort till min son Harry, 8 månader! Tänk att få köpa och fylla julklapparna, även om det är tidigt, med fina nya kläder med kaniner på! Både fint och behövligt

  218. Kerstin Hedin Ekberg

    Det är inte mina barn som behöver kläder från Polarn och Pyret, men däremot mina fem barnbarn skulle behöva vars en tröja, de är både trollkarlar och har rävar bakom öronen. Tänk en bild med alla fem klädda i samma tema

  219. Marie Svensson

    Vilken fantastiskt kollektion!
    Min lilla kille på 1-år har benen fulla med spring så han skulle behöva en vindfleece till hösten/vintern som kan hålla honom varm i de bistra vindarna.
    Jag har aldrig köpt något PoP plagg till honom ännu men fått kläderna varmt rekommenderade. Vore kul att äntligen kunna få testa deras plagg!
    Nu håller vi alla våra tummar och tår för tur.
    /Marie

  220. Carolina Berntsdotter

    Har en liten kille i magen som kommer i februari. Men mamman har skänkt bort alla fina kläder till nära o kära efter storebror som är 11 mån. Så denna lilla har en tom byrå som sakta fylls upp. Så lycklig om vi hade vunnit kramar Carolina

  221. Angelica

    Håller tummar och tår för att vi vinner, skulle vilja testa pop ytterkläder då min som är extremt överaktiv och sliter på kläder extremt, alla säger att pop ska vara så bra så vore kul med upp till bevis
    Full rulle mot vintern

  222. Sema

    Vad kul:) lillebror är beräknad i december så lite hokus pokus till storasyster ” från ” lillebror skulle göra det roligare o välkomna honom..håller tummarna..

  223. chris

    Vilken fantastisk tävling som vi såklart är med och vill vinna. Vi älskar ju PoP i både ute o inne kläder för att dom är så underbart fina o mjuka o goa att leka i.

  224. Mikaela Holm

    Varför jag ska vinna, jo för att jag och min son älskar polarns kläder! Lekvänliga, snygga färgstarka och underbara kläder! Med en föräldrapeng kan man behöva ett presentkort för att förnya sonens garderob!

  225. Emma

    På cirkusprinsessans kalas var lillebror kaninen som jag (trollkarlen) trollade fram ur hatten. Jag tror att dessa kläder blivit en hit här hemma och håller tummarna för ett presentkort till mina små clowner.

  226. Lisa Nordlund

    Hokus pokus! Såklart vill vi vara med och tävla. För presentkortet skulle vi köpa oss egna trollerikläder med kaniner och cylinderhattar på med den enkla motiveringen att det är en himla snygg kollektion!

  227. Maja

    Jag älskar polarns kläder, och köper nästan allting från dom begagnat. Det är just det jag älskar, att dom håller till flera barn – både i design och kvalité, och att så mycket är eko. Men även de bästa kläderna har ju ett slut, och det vore så himla roligt att få köpa nytt, oanvänt och oslitet, som mina barns kommande syskon och kusiner sen får ärva… Det vore ju bara bäst.

  228. Hilda Stenberg

    Jag önskar pigga upp mig själv när barnen frisknat till från denna kräksjuka :-( med lite härlig shopping till min 3-åring och 6 månaders.

  229. erica

    Min älskade mamma har tyvärr nyligen fått reda på att hon har bröstcancer. Det hon önskar sig i julklapp i år är ett kort av barnbarnen. Sagt och gjort, nästa vecka har vi tid hos en fotograf för att ta en syskonbild att kunna ge bort. Pricken över i’t hade självklart varit att få syskonmatcha våra älskade töser i fina kläder från polarn och pyret dagen i ära. Ett vackert kort som förhoppningsvis pryder lilla mammas vägg i många år framöver. Håller tummarna hårt!

  230. Heléne Olsson

    Nu håller vi tummar och tår,
    för att vinsten vi får.
    Till vår tjej, som snart fyller 3 år.
    Att överraska med fina POP,
    Gör att kalaset når sin topp !!

  231. Mikaela

    Jag och mina barn skulle bli överlyckliga om vi vann ett presentkort från Polarn o Pyret.Varför ska just vi vinna då?Vi älskar Polarn o Pyret,barnens garderober skulle behöva uppdateras med nya storlekar och den nya kollektionen såg ju underbar ut!