Malin Gramer

Dagens smoothie dag 16

AV JESSICA: En grön fägring som smakar och känns som sammet i strupen. Intas lämpligast i ett martiniglas, blir så mycket glammigare så!

Recept: 

 1 avokado  

Ingefära 

1/2 banan 

En näve grönkål (grönkål är antiinflammatorisk, hjälper dig glatt gå ner i vikt, full med kalcium, sänker ditt kolesterol och är en bra källa för omega-3 man kan säga att du blir frisk smal och smart av att äta grönkål!)
Kvarg
Mjölk till vald konsistens
Kokosolja
Lite agavesirap för en viss sötma
Myntablad

Dag 16 utan socker, ett jävla tjat jag vet men det kan nog jämföras med att sluta röka, en dag i taget liksom. Ända skillnaden är att jag mer ser detta som ett experiment och förvisso nödvändigt efter 1 månad i Thailand med stort sprit och övrigt sockerintag.

Idag ska det tränas rygg, bröst, biceps. Halvpepp just nu men det brukar ordna upp sig till lunch. Solen skiner, det är tisdag och jag har bokat en resa till Thailand / Koh Lanta. Livet är lite vad man kan kalla underbart just nu, tom barnen är snälla.

(null)
Gårdagens form. Ett par kilo minusvikt på detta och lite starkare muskler så har jag en bra grund att leka med.

// Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Hej Sassa, träningstoppen är från H&M. Inte toppenbästa stödet, men perfekt om du bara ska köra styrketräning eller yoga typ. Billig också, har för mig att den kostar 99:- //Jessica