Malin Gramer

Mitt ”nya” liv.

AV JESSICA: Eftersom ett främmande väsen under över en månads tid tvingat i mig ett antal enheter varje dag och skyfflat i mig kolhydrater som att världen skulle sättas i ett starvationmode dagen efter och bunkring av allt onyttigt svårbränt var en ytterst nödvändighet, så har dagen D nu kommit. Dvs Dagen Då Dallret Dör. Startade dagen med min nya älskare, dvs min blender från Bosch – älskar den. Trollade fram en nyttig mättande och framförallt god frukost på nolltid:

(null)
Recept:
En stor morot
Ett halvt äpple
En bit ingefära efter egen smak – Ingefära är bra för matsmältningen och hjälper de som tex har halsbränna eller gasig mage för all del. Sägs också förhindra cancer, kineserna tror dödsstarkt på detta (ursäkta min dåliga morgonhumor, kommer nog återfödas till en göteborgare i nästa liv). Finns naturligtvis inte bevisat men 1 miljard kineser tror det och va sjutton, en miljard kineser kan väl inte ha fel!?
En banan
Lite citron
Baobab pulver från Reneé Voltaire – har en uppiggande effekt samt massa annat roligt.
1 msk kokosolja
2 dl vatten

Gomorron, färdig att servera! Ha en underbar dag. Själv är det min första dag på jobbet på 45 dagar – vet inte alls vad jag har för feeling för detta. Tänkte även köra mitt första pass på gymmet sen innan jul (om man räknar bort de 4 träningspass jag genomförde i Thailand då)

Herregud, hur ska detta gå?

//Jessica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.