Livet runt 40

Bra helg

Helgen börjar med smått smått asjobbigt regn som sätter sig överallt och framförallt förstör håret så det blir frizzigt. Hata!
Men det är fredag och Olivia har sovit ännu en natt utan att vakna (jag älskar våra nya rutiner). Första gången hon vaknade var halv 5 och då gick jag och hämtade henne och bar in henne i vår säng och då somnade hon om och sov även när jag gick iväg till jobbet.
Imorgon ska Andy ha några killkompisar hem och gå ut på puben, så då drar jag och Olivia hemifrån så de får vara ifred. Första stoppet blir hos syster i Karlskoga, där vi ska försöka snika till oss lunch ;). Efter det stoppet drar vi vidare mot min vän Milla, som jag inte träffat på x antal månader. Bara hon är frisk, måste ringa och kolla idag!! Hennes Jeppe och min Olivia har inte träffats på väldigt länge, så det ska bli kul å se hur länge de behöver på sig innan de börjar leka. Där sover vi över iallafall.
På söndag drar vi vidare mot Laxå och 1 års kalas för Olivias kusin Alva. Present är inhandlad och syster har bakat (dock brände hon de glutenfria), men jag läste inget om ngt bränt för de vanliga bakverken, så jag ser framemot en helg med massa gott. För jag har även redan paxat nybakade bullar hos Milla.
Nu frulle och en kopp kaffi.
Godmorgon !

20120511-075913.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.