Livet runt 40

Vårruset

Idag är det Vårruset här istan. Jag blev avrådd av barnmorskan att gå 5 km med min foglossning (inte förvånad) och vem vill gå i världens saktaste fart med en gravid i vecka 32? Får ju sammandragningar bara jag går lite fortare oxå.
Så jag tänkte att jag kan ju vara väskhållare till våra deltagare från jobbet och fixa picknick-korgarna tills de kommer i mål.
Men allvarligt.. hur kul är det att stå i detta väder? Det verkligen ösregnar ute, vilket det fan gör varenda år på Vårruset.
Så jag åkte iallafall iväg och hämtade ut picknickkorgarna, som jag körde till jobbet. Så imorgon bitti har vi goood frulle att förtära och inmundiga. Ser vi fram emot :).
så idag har jag även fixat presenter till en 1 åring som fyller och en 2 åring som fyller. Känns gött att ha det fixat innan helgen då de ska överlämnas. Det gäller ju att vara ute i god tid… *harkel harkel*
Så här sitter jag iallafall på den allt större röven i soffan och kollar på Let´s Dance. Har precis tryckt i mig limpmackor med Billinge ost och varm Oboy till. Man måste dela limpmackorna i två delar så de går ner i koppen! OBS OBS mycket bra tips att ta till er på.
Satan vad gött det var. Blir alltid sugen på sånt när man har varit till skogs eller varit ute i regn.
SMASK

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.