Livet runt 40

Dagens middagstips – Citronkyckling

Tidsinställt inlägg:
1 dl creme fraiche, gärna ekologisk
2 dl vispgrädde. gärna eko
700 gram kyckling innerfilé eller lårinnerfilé
citronpeppar
½ citron
Vitlökskrydda och salt
Potatis
Blanda iordning creme fraiche och grädde, så inga klumpar finns kvar.
Lägg innerfilén (går att använda kycklingfilé oxå, men innerfilérna är mkt saftigare och godare)
i en ugnsfast form.
Krydda med vitlökskrydda, salt och citronpeppar.
Häll över creme fraiche blandningen och pressa ur saften från en halv citron över hela härligheten.
Ställ in i ugn 200 grader ca 35 min (för tinad kyckling) eller till kycklingen är klar.
Servera med potatis och sallad.
Suvve gott!
SMASK

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.