Livet runt 40

Hemma igen

Efter att ha ätit oss mätta efter en rejäl frukostbuffé längtade vi enormt efter Olivia och packade ihop och drog oss mot Karlstad igen.
Ingen av oss har sovit oss igenom hela natten utan att vakna. Förstår inte att det kan vara så svårt?? Men skönt har det varit. Vi har ätit gott, skrattat och kramats. Sånt man inte hinner med i vardagen. Sen att vi bäddade ner oss strax efter 22 behöver ju ingen veta och att vi sov strax därefter. Tog väl inte mer än någon minut så sov vi båda i mjuka Selma sängar.
Olivia har haft jättekul och mysigt med sin farmor oxå och Olivia har sovit igenom hela natten, men inte farmor. Hon gick upp och kollade så hon sov.. när hon sov.. hehe..
Idag har hon däremot (olivia alltså) varit lite hängig igen. Ingen feber, men inte riktigt sig själv. Nu sover hon middag, så vi får se hur hon är när hon vaknar.
Det är skönt att vara borta ibland, men inte för länge, men det är för jäkligt skönt att komma hem. Lite mjukare och avslappnad än när vi åkte. Dessutom känner jag t.o.m. mer mark under fötterna än innan. Good or anus?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magda

    Jag vet, det är en hel förmögenhet en sån där vagn. MEN eftersom de inte finns så många (jag har inte sett nån) begagnad att få tag i så känns det som att andra handsvärdet inte är kattskit. Kan säkert få bra mycket för den när en inte är i behov av den mer, så tänker vi iallafall.
    Om ni provkör så var beredd på att bli ännu mer kär i den. Som sagt, jag längtar tills vi får hämta den, vi bad att få den så snart som möjligt då vi kan ha den som enkelvagn till Noran innan Liten kommer.
    Vi är snart där nu ju, hur kommer det sig att vi helt plötsligt är i v.29? Jag mår bra, mycket bättre än jag nånsin vågat hoppats på, men lite tungt börjar det bli att jobba (är sjuksköterska) men bara 3 veckor kvar till gravidpeng så jag står nog ut.
    Hur mår du? bättre eller sämre än med Olivia?
    Kram