Livet runt 40

Det kostar att ligga på topp

Idag fick vi nycklarna till nya lägenheten. Vi har varit där med 3 påsar och rekat läget. Vi kommer alltså flytta från en topnotch lägenhet till en not so much topnotch lägenhet. Men det är ju hyres och vad kan man begära? Vi hamnar iallafall på en yta på 116 kvm och 2 våningar. Vi får nära till Mariebergsskogen, BB, centrum, mitt jobb och mamma/mormor. Perfa lägenhet innan vi hittar vårt drömhus.
Dessa dagar, 3 till antalet som vi har kvar i denna lägenhet känns lite vemodiga. Min första lägenhet jag ägt. Mitt första stora ägande. Min första försäljning. Olivias första hem. Mitt och Andys första gemensamma hem. Känns konstigt att flytta från grannarna som vi lärt känna och har bra kontakt med oxå.
Denna månad har vi även betalt 2 hyror. Det kostar att ligga på topp om en säger. Tur att vi fått handpenningen annars hade det aldrig gått.
Längtar till nästa vecka. Då har jag tagit semester hela veckan för att bara packa upp, fixa iordning hemma, handla lite nya möbler till Olivias rum och bli lånfri. Fy fan.. Vet inte när jag var det sist.. Kommer kännas skitmärkligt.
Känner en liten lätt stress inombords inför flytten, men det blir vad det blir.
Pluspoäng till mamma som bakade bullar till de som hjälper till med flytten på fredag. Dock inga glutenfria, så tur för pappa och syster att jag har en daimtårta i frysen :). Men tack till mammi.
Nu ska jag störa mig lite på Familjerna Annorlunda.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.