Livet runt 40

Varför alla dessa smileys?

När man läser andras bloggar kan jag störa ihjäl mig på att vissa har så otroligt mycket smileys i sina inlägg. Vuxna människor. Jag räknade ett inlägg hos en relativt stor bloggare och fick det till 31 st. I ETT INLÄGG.
Jag tycker det är skitirriterande att läsa ett inlägg som har så mycket smileys i sig. Det visar mer på omognad och brist på att kunna skriva bra.
Eller vill man bara tilltala väldigt unga läsare?
Visst kan jag oxå ha smileygubbar, men absolut inte mer än 2. Jag vet inte om jag haft det ens i ett inlägg.
Jag kan inte med att läsa dessa inlägg som är fyllda av smileys. Jag stör mig bara.
Visst ska man inte bry sig om såna småpititesser, men för sjutton behöver alla meningar innehålla en smiley?
Det var lika bra när vi tjejer var singlar. Vi kunde analysera järnet utifrån en potentiell killes sms. Innehöll det för mycket smileys, då var det minuspoäng. Rejäla. Man vill väl ha en mogen karl. Ett eller två smileys per sms tack. MAX.

Vad tycker ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sojkas framtid - Ann-Sofie mamma till Isak

    Nä för många är bara jobbigt men i min blogg kan jag tyvärr inte välja att det inte ska bli en smily så varje gång jag skriver : ) Så blir det en sån. Men själv försöker jag undvika för många nu när jag bloggar där det blir 🙂 för jag tycker också hackar sönder inlägget.

  2. mymiracle

    Ha ha 😀 😀 😀 gravida kvinna, hormoner som poppar och flyger! En smiley gör väl ingen nåt ont?! 😉 😉 😉
    Skippa de där omogna bloggarna i framtiden och läs min, där dyker de bara upp ibland, för lite barn har vi alla väl ändå kvar i oss! 🙂
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 PUUUUUUSSSSS 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  3. Tatyana

    Tack! Jag stör mig oxå på detta, och speciellt på den bloggen du nämner. Hur orkar folk läsa en sån blogg? En smiley, okej. Men efter typ varje mening. Vuxna människor. Jag säger då det.

  4. missmemo

    Ojdå, jag är nog en sån bloggar hehe… Har inte tänkt på det, var tvungen att kolla och jodå, jag har allt som oftast smileys i mina inlägg. Dock för att förstärka en känsla bara. Men jag ska definitivt tänka på det i framtiden iaf!

  5. veronica

    Har jag inte tänkt på… Tror jag håller med, men kan samtidigt tycka att de är lite gulliga. Men nog inte i ett blogg inlägg (måste genast kolla om jag gör sådanadära, hehe..).
    Men det är nog ok i fb status som förstärkare…tror jag att jag tycker. Velig va? Men jag har inte funderat klart än…