Livet runt 40

Homestyling

Nu har stylisten varit här och vi har möblerat om i vardagsrummet. Vilken skillnad det blev! Varför har inte vi tänkt på att ha det så här? Nu är det helt rymligt och luftigt. Jättefint ju! Vi har en hel del att bära ner i källaren som inte ska vara kvar inför korttagningen. Och vi har en del inköp att göra i form av bl.a. ljuslyktor och en orkidée och färsk basilika.
Inget allt för dyrt som tur är.
Det krävs verkligen ett par helt nya ögon som kommer in och ser potentialen i ens hem. En annan går ju här och stirrar sig blind och ser inte hur man ska kunna möblera om överhuvudtaget.
Ikväll skulle hon maila över hur vi ska göra och vad som ska fixas inför.. Vi har iallafall till den 25:e på oss. Känns bra. Men jag är lite stressad över att vi ännu inte funnit någonstans att bo. Men i värsta fall är det ju bara att skjuta på försäljningen. Inget mer med det..
Men suck. Finns ju verkligen inga hyresrätter i de storlekarna vi vill ha. Vi får hålla tummarna för bostadsrätten nästa helg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hoppa det inte kostade något för Er för det där hade jag gjort gratis! 😉 ofta vet man vad man måste göra, men samtidigt så ska man ju också bo där å ha det personligt! 😉
    Men som saft..jag hade fixat! Kanske mitt drömjobb förresten! 😉 stylist Lilja? Ja… Varför inte?
    kram