Livet runt 40

Tävling: Vinn tandborsten Blue Illume !

Så drar vi igång en ny tävling. Denna gång i fräschhetens tecken. Jag har ju som ni vet testat tandborsten Blue Illume och är väldigt nöjd, så nu har en av er chansen att få vinna en likadan!
”Blueillume™ är först i världen med att införliva bakteriehämmande blåljus-teknologi i en vanlig tandborste.
Framställningen av denna världsunika tandborste är grundad i 10 års medicinsk forskning som slagit fast att blått ljus har bakteriedödande egenskaper.”
Så hur kan ni då vinna denna?
Mycket enkelt. Kommentera att ni är med och skriv en motivering (gärna rolig) varför just ni ska få chansen att vinna denna!

Tävlingen pågår fram till 23 april 2013 kl 12 då en vinnare utses!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    I sista minuten, ser jag! 😉
    En tandborste som både jag och tänderna skulle bli glada av, skulle va fantastiskt spännande att få testa! Humorn är det sämre med idag. Ingen snabbis så här dax,

  2. Daniel Olausson

    Kyssäkta läppar är så härligt, men vad hjälper det när andedräkten stinker förfärligt?
    Rinnande snus på min sambos tänder, undrar ens om hon tandborste använder?
    Tyvärr så har hon alltid i tänderna hål, men har hört att snus på bakterierna tar kol..
    Det verkar vara faktiskt vara sant, men denna tandborste fixar även bakterier elegant.
    Snälla ge henne hjälp att sluta så att hon kan få gensvar när hon med läpparna puta!

  3. Sofie

    Vilken bra tävling ! Min motivering är enkel : skulle gärna vilja vara fräsch i mun när jag står och andas födande kvinnor i ansiktet, de är ju rätt känsliga för lukt i de lägena 😉

  4. Cina

    Denna fina tandborste jag så skulle vilja ge till mitt lilla älskade barnbarn så att han sina tänder så gärna borsta vill i både tid o otid 🙂

  5. Christina Frisberg

    Jag vet hur man bedömmer åldern på en häst, ja då måste det vara bäst att sköta om de gaddar man har, annars man genast till ålerdomshemmet far, ge mig ett kritvitt smile så jag kan behålla min style, så borsta, borsta skölj och ge mig nu hopp att jag slipper lägga löständer i en kopp.

  6. liselotte

    Är gärna med och tävlar! Har aldrig hört talas om detta tidigare, men är det bra så är det ju värt att testas. Skall till tandläkaren i slutet av månaden, och det är aldrig någon hit, så en vinst här skulle ju kunna vara en bra tröst. Sen kanske tonårssonen skulle tycka att det är mer okej att borsta tänderna med en ny variant, och jag kanske skulle slippa vara tjattant nummer ett om att borsta tänderna.

  7. Camilla_H

    Jag är med och vill verkligen vinna denna underbara tandborste!
    Jag borde vinna då jag haft det väldigt tufft den senaste tiden, med tragiska händelser omkring mig, utan direkt några pengar. Men jag fortsätter att kämpa mig till en bra framtid, kan jag så kan ni! Så att vinna denna tävling hade verkligen varit underbart.
    Nu var min motivering inte rolig men jag ska även försöka bjuda på ett rim.
    Denna tandborste håller tänderna i trim,
    därför skriver jag nu detta fyndiga rim,
    men tänder så vita,
    denna tandborste på tänderna ej slita.

  8. Elina

    Jag är gärna med i den här tävlingen också så tack för tipset! 🙂 Och jag har inte direkt någon rolig motivering, haha men eftersom tänderna är så pass viktiga som dom faktiskt är så hade det varit jätte kul att vinna något till sig själv. Annars tävlar man oftast om saker till alla andra 🙂 Kram!

  9. Ramona Runds

    Min sambo klagar alltid på att jag inte stänger toalettlocket helt efter att jag varit på toaletten. Han tycker att det ser illa ut när toaletten gapar åt honom när han kommer in. Jag har alltid avfärdat det hela och viftat bort det. Men från och med i förrgår så stänger jag alltid toalettlocket efter att jag tappade min svindyra elektriska tandborste rakt ner i toaletten!! Tyvärr har jag det sjukt snålt denna månaden då jag bytt jobb, så jag använder nu en helt vanlig manuell tandborste, vilket verkligen känns på tänderna hur dåliga de är.

  10. Nathalié - Mamma till Charlie

    jag är med 🙂
    har problem med ömt tandkött och under graviditeten var det hemskt att borsta tänderna. gjorde jätteont men man var jhu tvungen. skulle vara roligt att prova på denna och se om det kan hjälpa mot mitt bekymmer 🙂

  11. lisette bäcksro

    med en tandborste som lyser så blått
    är fula tänder snart ett minne blott.
    denna tävling vill jag vinna
    så jag kan känna mig som en läcker kvinna!
    har inte tid att spänna upp munnen för att få tänderna vita
    kanske borde jag äta krita?
    nej vad jag behöver är att johanna
    väljer mig att vinna så mina tänder kan bli granna!
    hoppas på lite lycka
    så jag med fina tänder mitt leende kan smycka!
    =)

  12. Maria W

    Våran lilla knodd tycker INTE om att borsta tänderna…..hon kan möjligen tänka sig att göra det om det sker genom att jag eller min man kör en rolig sketch eller shownummer med tandborsten inblandad (!) och sen borstar våra tänder när hon borstar sina. Ja, så varje dag får man inprovisera (vilket jag bannemig blivit rätt bra på i för sig) och hitta på en ny skrattvänlig show med tandborste…Kul ibland men ibland är man kanske inte jätteupplagd för att agera skådespelare….Men med en självlysande tandborste som jag borstar med samtidigt som hon borstar med sin, så kanske teatershowerna skulle bli överflödiga! Det tror jag i alla fall och hoppas på vinst!

  13. tessan

    Det ser ut som man i storm slängt in mina tänder, de sitter liksom hullerombuller, korsotvärs, högt o lågt o in o ut!!
    Färgen är som morgonurinet!
    Dessa människor som kallar sig ”tandläkare”, ”tandsköterskor” och ”tandhygenister” är inget annat än tortyrer och ser jag en skylt ”Folktandvården värmland” vaknar jag kallsvett och kissnödig på natten med ett hjärta som slår dubbelslag!!
    Med en sådan tandborste kan jag kanske få både fin(are) färg samt övervinna tandläkarskräcken lite för jag kan ju intela mig att ljuset är som denna hårfönen de sätter i munnen på en när man ligger i den hemska berömda stolen.
    (ska tillägga att jag är fräch i munnen och inte snuskigt lortig)

  14. Efrahim Tucker

    Den vore nog något att pröva för mig och Fjodor (min gamla dalmatiner) Om den tar bort bakterier så kanske man kan få bort den suspekta smaken som ibland uppstår på våran tandborste när jag har borstat hans tänder

  15. Alexandra

    Hej hade gärna vunnit denna då jag aldrig är med i tävlingar för känns som att jag aldrig vinner ändå.
    Men med denna kanske jag hade sluppit lika många hål då jag tydligen har ett saliv som fräter på tänderna så det alltid är hål någonstans i munnen på varje tandläkarbesök.
    Med vänlig hälsning, Alexandra 🙂

  16. Petra Christensen

    Hej!
    – Aj aj sa tandläkaren och hygienisten i kör,
    du vet väl hur du noga med tandborsten kör,
    – Jo, men med bebisen kom sura bakterier och tog över,
    så nu behöver jag finna tandborsten med fyrbladigt klöver,
    – Du måste dra ut skriker tandläkaren och hygienisten i kör,
    – Nej, då tror jag hellre att jag dör
    så hjälp mig med detta blåa ljus,
    så tandläkarbesöket går med vindens sus,
    för annars måste tanden ut,
    & då blir det ett sju hundans tjut!
    Hälsar
    Petra med tandläkarskräck

  17. Frida Bergner

    Å, jag är med och tävlar!
    Är det nu man ska avslöja sig 😉
    Jag får gå typ 9 ggr per år till tandläkaren för att jag bildar så mycket tandsten, det i sin tur orsakar dåligt tandkött och början till tandlossning. Det blir förbaskat dyrt för mig som är arbetslös att springa där så ofta.
    Så snälla låt mig få behålla mina tänder livet ut 🙂

  18. Emely Tuväng

    Ooohhh, jag vill gärna vinna den. Behöver känna mig fräschare i munnen första bebistiden när man (eller jag iallafall) glömmer att borsta tänderna om kvällarna…då kanske jag slipper få en massa tandsten och bakterier som frodas även fast man slarvar med tandborstningen. 😛

  19. Love - Oliwer och tvillingarnas mamma

    Oj oj vad jag behöver detta
    Skulle kanske få mina tänder till rätta
    Jag tror mig ha tänder starka som en mur
    Men borstar man inte kanske de ramlar ur
    Gud va hemskt det skulle vara
    Skulle få mig se ut som en tandlös mara
    Hoppas verkligen kommer hem till mig
    Då skulle jag verkligen uppskatta dig 🙂
    Så nu hoppar jag på tur, så du räddar min tand-mur 😉
    // Love 🙂

  20. Annika - drömmen om 11 barn

    Jag vill gärna vinna en så att jag kan slippa gå runt som en karaktär tagen direkt ur The Muppet Show! Munnen är som ett streck från sida till sida för att jag knappt vågar le – då syns tänderna som inte är av det vitaste slaget man skådat…
    Hoppas! <3

  21. Magda

    Jag skulle väldigt gärna vinna en tandborste då jag uppenbarligen inte vet hur de används. Var hos tandläkaren i mars, har hål i alla visdomständer så illa att de måste bort, som tur är har jag redan opererat bort en för 2 år sen så det är bara 3 kvar. Sen hade jag visst början till hål mellan typ alla tänder oxå. Detta är ju inte ett dugg roligt egentligen förutom för att jag till 26års ålder inte hade ett ända hål…Det här är tacken en får för att en slutar snusa när en blir gravid.
    Sluta aldrig snusa Joi (alternativt börja aldrig), det går åt helvete med allt!
    Tack. Hej.