Livet runt 40

Lördagsdag och vattkoppsfundering

Igår åkte vi till min hembygd Laxå då det var Rastpunktskalaset där. Hoppade in och sa hej till en barndomskompis först och sen åkte vi till farsgubben.
Jag brukar inte stöta på så många som jag känner när jag är i Laxå, men igår kryllade det av gamla bekanta. Det var verkligen jätteroligt att möta flera gamla kompisar som man inte träffat på flera år. Dessutom träffade jag lite fastrar och lite annan lös släkt ;).
En kanondag helt enkelt, som inte blev sämre av att vi spenderade några timmar hos syster och hennes goa ungar innan vi åkte hemåt till världens varmaste lägenhet.
Idag fick jag sms av min barndomsvän som informerade att hennes son fått vattkoppor under natten.
Jahopp.. bara att vänta 12-16 dagar då för att se ifall lille skrutt får det då. Vad jag läste på nätet, så behöver så små barn inte få det. Tydligen om jag som mamma haft vattkoppor är bebis skyddad av mina antikroppar upp till cirka 6 månader. Man kan ju bara hoppas att det sträcker sig till 6 månader och 3 veckor.
Fast iochförsig.. får hon vattkoppor nu blir det ju lindrigare än om hon är äldre och då kan vi iallafall bocka av den barnsjukdomen på listan. Vore ju skönt .. men fan vet om jag är redo för att få en barnsjukdom redan.
Men men.. kommer den så kommer den. Det spörs.
Idag avlider i värmen. Olivia är gnällig och vet inte riktigt vad hon vill göra med sitt liv. Hon får vara i blöja hela dagen, men blir svett ändå stackarn.
Andy börjar jobba imorgon igen.. men endast 6 veckor för att sedan gå på semester igen.
Och imorgon börjar nedräkningen inför helgens namnfest.
Spännande.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.