Livet runt 40

Ja men se goddag ja..

Det var inte igår. Shit vilken dålig uppdatering det blivit. Men Andy har semester och dagarna har varit fullbokade. Och inte är jag så high tech att jag har en ipad eller iphone eller dylikt så jag kan blogga från mobilen inte.
Här är jag iallafall.. back in business.
Kan ju meddela att Foo Fighters konserten var så grym!! Vilken konsert och känsla det var att höra 31,000 människor sjunga refrängen till Best of you. Ta mig fan magiskt I tell  you!
Det gick även bra att vara ifrån min älskade korv. Vi hade kul och jag drack 2 öl och blev yr i bollen. Pumpade som aldrig förr och när jag äntligen fick träffa korven igen var det puppning på hög nivå som gällde. Det tackade mina lökar mest för kan jag säga.
Det var mysigt att åka iväg jag och Andy tillsammans med min syster och hennes kille. Lite alone time. Jag sov inte hela natten för hytterna på båten där vi sov var ganska små och sängen låg uppepå typ en hylla så den som låg ytterst (andy) kunde lätt trilla ner en meter och slå i trappsteg och golv. Så hans 180 cm långa och 82 kg tunga kropp låg tryckt emot mig, något jag ICKE är van vid längre. Man är väl inte nykär heller ;).
Här kommer lite bilder från konsert och båt. Vill ni boka denna båt så rekommenderar jag att ni gör det via booking.com där jag fick 40% rabatt på priset. Kalas ju!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.