Livet runt 40

Beställt varor som man inte får – vad göra!!

Innan jul beställde jag 5 julklappar. En liten speciell grej som skulle dyka upp som överraskning då vi inte skulle köpa något till varann.
Jag betalade varorna och förväntade mig att få dem innan jul.
Jag fick mail att det var försenat och det vore bra om jag kunde lämna vykort till de berörda där jag skulle säga att julklapparna skulle komma på Posten i mellandagarna och tack för förståelse. Jag gjorde detta och mailade deras adresser.
Vi väntade och inget kom.
Jag mailade när 3 veckor gått över tiden och frågade vad som skett. Fick till svar att de varit sjuka, men nu skulle de minsann se till att fixa allt så det skulle komma iväg. Tack för förståelse.
Tiden gick och inget hände.
Jag mailade återigen och fick återigen samma respons tillbaka och så i slutet tack för förståelse.
Nu har 3 månader gått och fortfarande ingenting har kommit. Jag mailade igår och frågade rent ut sagt ” Vad fan händer. Jag vill ha pengarna tillbaka”
Fick svar idag. Företaget ska läggas ned, men de ska naturligtvis ordna min beställning. Tack för förståelse.
Jag mailade tillbaka och skrev att jag har absolut ingen förståelse för detta och jag tycker inte det är okej när de inte hör av sig till mig överhuvudtaget vad som sker.
Nu är det tyst.
Jag gissar på att inget kommer hända. Vad sjutton ska man göra!? Företaget är litet och jag betalade på en gång jag gjorde beställningen.

HJÄLP

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. baby2011

    ps: tycker du ska göra det på en gång då dem sagt att dem ska lägga ner företaget. Gör det när dem fortfarande finns ”kvar”.

  2. baby2011

    ps: tycker du ska göra det på en gång då dem sagt att dem ska lägga ner företaget. Gör det när dem fortfarande finns ”kvar”.