Livet runt 40

(H)järnbrist

Efter det gått en tid in i graviditeten med Olivia upptäckte jag till min fasa att jag blivit graviddement. Helt plötsligt tappade jag namn på folk jag jobbade med, jag kom ibland inte ihåg min sambos namn etc. etc. Detta har fortsatt efter förlossningen oxå och jag kommer inte på de allra enklaste saker. Ibland kommer jag inte på vad google heter (så jag nästan får söka på det, men var söker man om inte på google?), jag åker ifrån min inköpslista, jag har förlagt en bilnyckel (och skyller naturligtvis på sambo), jag  glömmer det mesta och inte verkar det komma tillbaka heller.
Men hör och häpna.. en dag fick jag reda på att det omega 3 vi behöver till vår hjärna för att den ska fungera rätt så normalt, tar bebis under graviditeten och vid amningen efter förlossningen.
Shit.. min hjärna lär ju vara helt uttorkad vid det här laget, så blåst som jag blivit!
Igår var jag på Maxi och passade på att köpa färsk fisk i Fiskbilen utanför. En stor go bit fick det bli. Tjoffade in den i ugnen när jag kom hem och kände hur hjärnan tjockade till sig på en gång.
Helt plötsligt öppnade sig en ny värld. Jag kom ihåg vad folk på jobbet hette och jag kom på en film jag velat sett länge.
Kanske inte de mest omvälvande sakerna av lite Omega 3 rätt in i medaljongen, men keep up the good work MissJoi.
Till lunch idag blev det oxå färsk lax, men mkt smartare blev jag inte direkt idag. Det beror nog på tröttheten det.
Måste nog ringa doktorn och kolla om jag kan börja ta Omega3 i tablettform. Känns som om min hjärna och mina vänner och bekanta kommer tacka mig för det.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.