Livet runt 40

14 timmar senare

Imorse drog jag och Andy iväg till lägenheten redan vid halv tio. Mamma var barnvakt åt skruttan, så vi kunde få städa ifred. Skönt att slippa ha en liten sparv springandes omkring benen och skönt att veta att vi kunde städa i lugn och ro från morgon till kväll.
Och ja du jävlar vad vi har öst idag. Så jävla rent och snyggt som vi har det nu, har vi väl aldrig haft det. Vi har piffat och vi har puffat (soffan alltså) och tagit bort allt personligt så det inte ser ut som om en levande själ bott där. Precis som det ska vara tydligen.
Totalt har vi städat och fejjat (städat alltså, inte facebookat för den novise) i dryga 14 timmar. 7 timmar vardera, alltså 7 x 2 = 14 timmar.
Fatta!! Hur jävvla skitigt har vi bott egentligen? Men som en skrev på facebook, om man har lite dammtussar i hörnen vittnar det bara om att man har haft något roligare för sig.
Ja men du jäklar vad roligt vi måste ha haft.. haha
Så nu ska vi bo hos mamma till visningen är över. Vågar inte bosätta mig där nu, fungerar inte. Inte med en sölkorv med namn Olivia.
Det ska bli riktigt roligt att se hur bilderna blir. Får man se dem och godkänna bilder och text innan det läggs ut på Hemnet?
När vi kom till mamma, utarbetade båda två, stekte mamma pannkakor åt oss. Jäkligt goda dessutom och jag däckade nästan i duschen.
Det känns i ryggen att jag kanske tagit i för mycket idag, svanken ömmar som tusan. Så nu får det bli soffläge med Gladiatorerna (fast mamma zappar till Melodifestivalen lite för mycket) och så grönsaker och Holidaydipp till det..
Men nu har det snart gått en halvtimme. Min tur att fortsätta söva korven. Idag var hon svårsövd. Den förhöjda tempen försvann förresten lika fort som den kom igår. Skönt.
Hej hopp så länge.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. missmemo

    Vad duktiga ni e!! Vi har sagt att när det är dags för oss att ha visning så ska vi ta it en städfirma innan, haha.