Livet runt 40

Dan före dopparedagen

Då var denna dag här.. Dagen då vi börjar vår resa mot Närkeslätten. Andy jobbar till 12 först och sen ska vi packa bilen och bege oss ut på vägarna. Vi och några till kan jag tro.
Idag blir det första julfirandet av 4!!
Först ska vi till en barndomskompis till mig för lite fika och pratstund och sen åker vi till min syster för att fira lilljulafton med hennes familj och vår pappa. Lite bingolotto på det ska hinnas med oxå.
Nu märker man verkligen hur roligt det är att ha barn när det är jul. Visst har man tyckt det varit roligt förut oxå, att ge julklappar till barn, men den här julen (och förra men det räknas knappt) har vi barn själva och lilla Olivia får öppna sina julklappar själv (och med lite hjälp… synd).
Ska bli mysigt att ha henne i knät om tomten kommer och se reaktionen. Om hon blir rädd eller tycker det är spännande. Hon är inte rädd för män i skägg i stort, så det kan gå bra. Peppar peppar.
Ja.. ingen ordning på mig. Jag har tusen saker att ta tag i, men även en stressad själ måste få vila sina lurviga, så det är det jag gör just nu.
Stort plus till fotografen som fixade alla våra kort igår när jag ringde. Känns roligt att ha med kort, som jag faktiskt lovat en hel drös med folk. Har även med några små kort ifall några vill ha till plånboken. Vilket är högst troligt.
Näj, nu luktar det bajs här.. och det är inte jag.
Hej så länge

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.