Livet runt 40

Superlativ på Facebook

Något som stör mig som tusan på Facebook är alla dessa statusuppdateringar där folk öser komplimanger och superlativ över sina barn och sambo. Ex. ” Jag har verkligen världens bästa barn och sambo. Det finns ingen som har en lika bra sambo som mig. ” bla bla bla
Jag har alltid känt så här att folk som bara säger superlativ och alltid påpekar hur underbart de har det och hur suverän sambo och barn de har – ljuger. Det finns ingen människa som alltid tycker att sambon är bra varenda dag. Herregud, det finns dagar då jag vill kräkas på Andy. Allt han säger är fel och jag himlar med ögonen. Och samma för honom. Ibland tycker jag Olivia är skitjobbig och dryg. Nog sjutton älskar jag dem båda lika mkt som dagen innan då allt var bra, men det finns ingen som har ett suveränt liv varenda dag. Om man inte går på piller.
Jag har så svårt för dessa statusuppdateringar på Facebook, där ofta samma personer öser ÖSER superlativ över sambo och barn. Vem försöker man lura känner jag spontant.
Det är väl jättebra att man tycker att just ens egna barn är bäst och vackrast och suveräna på att dra skämt och vara tokiga, men för h-vete.. ibland behöver man inte skriva det konstant.
Jag köper´t inte.
Gör ni?
OBS! Jag är absolut inte avundsjuk på något vis. Avundsjuka finns inte i min värld, det är den fulaste egenskap som finns.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. missmemo

    Ja, jag håller med! Finns inget tråkigare än att sitta och läsa allt skryt och alla kärleksförklaringar hela tiden.
    Jag har frågat mig många gånger varför man måste skriva en kärleksförklaring till sambo/pojk- el flickvän/ make/maka/partner osv på facebook istället för att SÄGA det TILL varann.
    Allt är minsann inte rosenskimrande, sagoliv hela tiden 🙂