Livet runt 40

Andra graviditeten – skillnader

Jag är nu i vecka 8 and counting.. Hittills är denna graviditet ganska olik den jag hade med Olivia. När jag väntade Ollie den graviditeten var lätt. Enkel. Jag mådde inte illa, var inte speciellt trött. Visst jag hade några obehagliga småblödningar, men fick då komma in på tidiga ultraljud p.g.a. min historia.
Denna gång mår jag illa (ingen spya än) och jag är tröttare. Nu har man har Olivia kan man ju inte gå och lägga sig hur som helst heller utan det är bara att gilla läget och vara vaken och inte spy.
Hittills fungerar det med att äta ett smörgåsrån i sängen innan uppstigande, men tar jag inte rånet är hela dagen förstörd. Jag mår så jäkla illa hela resten av dagen.
Annars har jag direkt inga andra gravidsymptom. Inga svullna puppisar. Kissar lite mer ofta kanske och mage har jag definitivt redan börjat få. Än så länge ser jag lönnfet ut, men det är okey.
Nu: Lunch

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    Med mina så mådde jag bäst med Emma (första) förutom att jag fick gallsten… Vanligt sa de!!? Med Axel mådde jag skit verkligen!! (trodde jag för det var inget mot de två senare) och så fich jag prematura värkar i vecka 20 någonting, men de försvann i v 30 och allt gick bra. Med Alice och Rickard var det illamåendet från helvetet verkligen! Och då skulle man jobba/plugga ocg roa de andra kidsen! Min BM sa att man mår mer och mer illa för varje gång för att kroppen känner igen situationen. Och så skulle man vara glad för det oxå, för det innebär att man har mycket ”graviditetsskyddande” hormoner i kroppen. Svårt, jag fick dåligt samvete för jag kunde inte glädjas åt illamåendet, som tur var försvann det efter vecka tolv, efter det kom det bara lite sporadiskt liksom…