Livet runt 40

Stundande julbord

Imorgon ska vi ha julbord med jobbet. Mingel på jobbet från 17,00 och så avfärd mot Claessons för svullande och ätande. Förra året åt jag så mycket så jag hade så förbenat ont i magen. Ett liveband var där och spelade och jag kunde verkligen inte röra mig  och gå upp och dansa och showa som jag ville.
Jag fick knäppa upp knappar i kjolen för att få plats med magen. Undrar om jag får göra samma sak imorgon. Vecka 8 går vi in imorgon och magen är väl lite mer spänd än vad den varit innan. Kan man verkligen få mage så pass tidigt i andra graviditeten? Jag är skeptisk.
Imorgon kommer även hela halva familjen på min mammas sida. Vi ska fira lite jul och Olivias födelsdag. Ska bli hur mysigt som helst. På söndag kommer även min syster och familj på min pappas sida för besök på Mariebergsskogens julmarknad. Det ser jag oxå framemot.
Imorgon kommer även farmor/svärmor och ska ta Korven på förmiddagen så vi kan röja undan lite. Andy är ju nästintill klar med renoveringen här nu och det är saker precis överallt. Det behöver bort. Vi får ju dessutom sovgäster imorgon som ska ta hand om Olivia när vi är och förkovrar oss bland våra arbetskamrater.
Det som känns skönt är att jag har berättat för min chef och en del andra arbetskamrater om mitt ”tillstånd”, så det känns bra att inte behöva smyga och ljuga varför man inte dricker vin.
Jag riktigt längtar efter julmaten och då mest revbensspjäll, bruna bönor och svampomelett. mmmmm

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammut

    Åh, vad myigt & gott med julbord! Jag fick mage fortare andra gången så det kan säkert stämma! 🙂 Önskar er en fin fredag!