Livet runt 40

Första dejten

Så igår stack då jag och Olivia på vår första ensamma tur per bil.
Man har lärt sig att det inte alltid går att planera när man har barn, så vid 08,00 ammade vi. Direkt efter passade jag på att äta frukost, plocka undan, diska lite, packa skötväska och så packa på bebis och tjoff in i bilen. Min plan var att vara på plats innan 11,00 då det är nästa mattid.
Och hör och häpna så nog sjutton gick det!! 10,00 satt vi båda i bilen redo att åka iväg. Blev imponerad av både mig och Oliven.
Väl framme hade vi en underbar dag. Oliven och hennes första lekkamrat (läs dejt) lille J. fann varandra ganska bra tyckte jag. Nu skiljer det nästan exakt 7 månader så än så länge har de väl inte jättemycket utbyte av varandra, men det märktes att de var väl medvetna om att den andre oxå var liten.

Lille J visade Oliven hans favoritprogram på tv – Drömmarnas trädgård. Jag kan säga att hon satt som klistrad och pratade och log. Så det blir det nog att sätta på de dagar vi är hemma 12,30.

Det blev även en premiärtur med Babybjörnen. Istället för att släpa med sig barnvagnen i bilen, släpade jag nu med mig den betydligt lättare Babybjörnen. Oliven somnade görgött på bröstet och det var väldigt mysigt att vara ute och gå så.
Så det blir det fler gånger.

Både jag och Oliven hade en underbar dag och det kändes lite jobbigt att behöva åka hem igen. Man upptäcker att man verkligen saknar någon när man väl träffas. Så jäkla synd att vi inte bor i samma stad, vi skulle kunna hitta på så mycket roligt varje dag. Men men..

Idag ska jag och Oliven iallafall gå på babyrytmik och sjunga oss hesa för glatta livet. Nästan så man hoppas att hon är tondöv så hon slipper höra min falsksång allt för mycket (fast iofs så bör hon vara van vid det här laget)..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.