Livet runt 40

Roadtrip

Idag fyller min lilla pappi år, så jag och Olivia packade bilen full och drog iväg på en roadtrip.

Olivia är så himla lättsam att ha med i bilen, somnar nästan omgående och sover nästintill hela vägen. Jäkligt skönt för mig som kör bilen då hon sitter i baksätet.
Vi valde att inte placera bilbarnstolen i framsätet då vi skulle då vara tvungna att koppla ur airbagen (vilket skulle kosta närmre 6000:-!!) plus att det känns säkrare för oss att ha henne i bak då man inte kanske börjar plocka med tappade nappar och snuttisar när man kör bil.
Nu är vi tvungna att köra till sidan ifall hon börjar gallskrika.
Andy blev kvar hemma då han har haft en jobbig natt och morgon med ont i magen, fortfarande inte bra efter sin operation! SUCK.
Vi hade iallafall en mysig dag i Laxå och blev bjudna på både smörgåstårta och rulltårta. Pappa har en tendens att köpa 7 sorters kakor, bakelser och annat när man kommer på besök. Jättesnällt naturligtvis och snällare blir det ju när jag berättar för er att han har gluten och därför inte kan äta själv. Inte heller kan min syster äta dessa bakverk då hon oxå har gluten. Så alltså är det kvar, jag Andy och systers man Henrik. Som då ska dela på allt. Behöver jag säga att det aldrig tar slut och därför får vi ALLTID ta med oss resten hem.
Men denna gång sa jag till honom att inte köpa så mycket och han verkade ha lyssnat.
Men jag har fortfarande med mig nästan en hel rulltårta och en halv smörgåstårta hem. Andy är glad förstås, men rulltårtan får han däremot ta med sig till jobbet imorgon.
Idag är jag så sjukligt trött att jag mår illa. Jag har sovit som en gris inatt igen och har ont i magen dessutom.
Jag hoppas faktiskt på att det ska regna imorgon så jag och Korven kan ha en heldag inomhus med gott samvete.
Plus att regnar det så försvinner det sista av snön oxå.. *håller tummarna*
Ikväll kollar vi på Mästarnas mästare och Big Brother. Jag hoppas att Patrik, som måste vara det tråkigaste som går i ett par skor, åker ut ur BB ikväll.
Puss o klem

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Timjan o Akleja

    Vi har oxå bilbarnstolen där bak, tycker det känns enklare än att koppla ur airbagen och när vi åker alla tre i bilen kan ju en sitta bak med G.
    Hoppas magen är bättre!
    Kram