Livet runt 40

Första pannkakan

20111110-120445.jpg

20111110-120458.jpg
Idag bjuds det på pannkaka här i Karlstad. Olivia får idag äta helt själv. Något som är väldigt roligt för både henne och mamman.
Måste bli bättre på att låta henne äta mer själv:).
Kolla även in de läckra tightsen hon har på sig. Present från mormor. Tröjan är cheap monday. I like.

20111110-120758.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mymiracle

    Va har Cheap monday barnkläder?!!! Hur har jag kunnat missa!
    I alla fall! Till dina frågor, bara kul med frågor förresten!
    1. Nej vi har inte planerat att sätta Alsira på dagis när 2:an dimper ner. Planen och ambitionen är att vara hemma med båda två. Jag tycker det känns bäst så, ettåringar socialiserar och leker inte tillsammans i den åldern ändå så besparar henne alla baciller på dagis ett extra år. Dessutom kommer hon inte komma hemdragandes med dem till småttingen heller.
    Däremot står hon i dagiskö med start aug -12, ifall jag inte pallar, får värsta kolikbebben eller av andra skäl känner att jag inte skulle kunna/orka med att ha två små 5 dagar i veckan. Kanske får hon gå en dag i veckan?
    Men som sagt, jag ska göra mitt yttersta för att fixa det utan dagis! Om inte annat sparar vi också pengar!
    Har som målsättning att försöka att inte ställa för höga krav på mig själv (jag tenderar göra det) – du vet, ha snyggt hem, vara pigg, träna, bjuda hem folk på middag stup i kvarten, baka, fixa å dona massa, blogga järnet etc – , det får dras ner på det och bli barnfokus till 100% istället, och förhoppningsvis kommer det gå hur bra som helst! 🙂
    2. Reaktionerna från våra familjer har varit kanon, alla tycker det är jätteroligt. Vi är på båda sidor barnkära och väldigt familjära (Simon har 7 syskon ex!), hänger mycket tillsammans och ställer upp och är barnvakter åt varann. Mina vänner är nog de som möjligen tyckt ”herre gud, redan?” Men de har inga barn än så jag tror faktiskt mer att det är lite stress om jag ska vara ärlig. I det stora hela inga konstigheter, jag är heller inte den personen som påverkas om vad andra tycker, inte min kille heller. För oss känns det rätt och vi ser det som en gåva att vi lyckades få mig gravid så snabbt igen, man vet ju hur så många kämpar, kämpar och kämpar.
    3. Jag kommer inte hinna jobba något emellan. Har i och för sig jobbat runt 5 månader när jag varit mammaledig med Alsira, men det var som spinninginstruktör så nu har jag fått lägga det på hyllan igen, inte riktigt rätt extrajobb som du kanske förstår 😉 Sen håller jag på att tenta en psykologikurs på Universitetet nu också. Blev nämligen gravid mitt i studier!
    Hur går det för er, nåt plus än? Hur gammal är din lilla nu?
    KRamar!

  2. Madelene Larsson

    Ja det var fina kläder det 🙂 Och pannkakor, NÄR vill man inte ha pannkakor?? Nu vill hon nog inte äta annat.. Pussa Oliven från mej!

  3. missmemo

    Aaaaw, vilken liten fashionista!! Gott med pannkaka 🙂
    Novalie blir vansinnig om vi försöker mata henne! Det går inte, men nu har ju iofs blivit ganska duktig på att äta 🙂

  4. lillalady

    Åh, pannkaka. Vi har inte vågat ge Lin det än. Jag måste också bli bättre på att låta henne äta själv.
    sv: Haha, japp. Jag funderar på att maila Skavsta och be om en kopia av övervakningsfilmen