Livet runt 40

Badrumsofferter

Vi fick idag in offerten vi väntat på. Trodde att den skulle bli billigare än den vi tidigare fått. Det kunde vi glömma. Betydligt dyrare. B.e.t.y.d.l.i.g.t.
Blev ledsen. Känns så himla frustrerande att vi kanske inte kommer ha råd att göra det förbaskade badrummet. Vi kan ju inte längre bo så här och jag vägrar sälja lägenheten utan att allt är renoverat. Känns inte bra.
Läste i tidningarna att då efterfrågan just nu är hög på bl.a. plattsättare har de kunnat höja sina priser med 20 %. 20 %!!
Dessutom måste vi betala flytt av golvbrunn själva. Trodde att föreningen skulle stå för detta, men fick nej. Känns surt. Det är ca 4000 extra på vår offert. 4000 som vi kunde ha haft till badrumsinteriör.
Blev ledsen för det oxå.
Vi har vår budget att gå efter. Kan inte överskrida den. Just nu förstår jag inte hur vi ska kunna flytta härifrån riktigt. Vi har ju liksom lister att bekosta. Nya dörrar att köpa och trösklar. Det är ju liksom inte bara badrumsrenoveringen som måste göras.
URK
Hade man bott i hus hade man ju kunnat göra mycket jobb själv. Nu kan vi inte det. Inte i bostadsrätt. Då finns det bestämmelser som måste följas.
Imorgon får vi nog ta och spela på Lotto och hoppas på vinst. Så vi kan flytta.
Börjar vantrivas.
Av massa olika anledningar.
Men imorgon är det party för fina vännen som fyllt 30. Och så ut på konsert.
Och idag blev det kladdkaka till förrätt och wok till efterrätt.
Alltid något.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. helena

    Är den gamla brunnen äldre än -94 så måste den bytas. Bara att betala. Annars är mitt tips, tänk om! Tänk billigare, köparen vet inte om era ursprungliga planer. Hoppas det löser sig snart.

  2. Timjan o Akleja

    Näää vad trist! 🙁 Hoppas det löser sig för er… Kul iaf att öppna förskolan var så rolig! Vi går ju på kyrkans öppna förskola varje torsdag och det är jättemysigt, inte så många barn så det är väldigt lugnt o trevligt.
    Kram