Livet runt 40

Uppe med tuppen

Ja här leks det redan för fulla muggar. Vi har även hunnit med att äta frukost och diskmaskinen är igång.
Herregud klockan är ju tjugo över sju.. Vad trodde ni? Kan ju inte ligga och dra sig hela dagen. *fnys*
En som däremot ligger och drar sig är Andy. Det är väl okej, då han är rejält förkyld. Säkert feber oxå, men karlar vägrar ju av någon anledning ta febern. Det är ju inte ens en stjärttermometer om han har lite fobi för att stoppa in saker i stjärten, men men.. skyll dig själv.
Jag och Olivia och mamma/mormor ska ut på äventyr idag iallafall. Vi lämnar sjuklingen hemma (som egentligen skulle vara hemma och sätta upp lister, men då han är sjuk går ju inte detta.. Samband? det låter jag vara osagt).
Vi ska iallafall åka och byta blommor på mina småsyskons pappas grav. Dags att sätta dit höstblommorna. Antar att jag får vara med att påverka valet då man ändå jobbat med blommor och jord m.m.
Och då det är mammas idé att åka iväg slipper ju jag och Korven betala bensinpengar.. Vem sjutton har råd att åka någonstans när bensinen kostar nästan 15 kr?? Det är ju ta mig sjutton skamligt.
Och med tandläkarkostnader för Andy på 2600 denna månad och för mig på 500 kr, blir det inte en så trevlig månad. En tajt månad.
Så ingen Ullaredsresa här inte. Ska kolla istället med att kanske beställa från Kina eller USA istället, ja julklappar alltså. Dollarn är ju låg, så fynda kan man ju absolut göra.
Jaja.. dags att vika ihop lite tvätt som legat ett tag.
7.25… suck.. men vem lider av det?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.