Livet runt 40

Top of the morning to you

Ja då har det återigen blivit morgon här i vårt lilla palats.
Natten har varit dryg, hittade inte nappen när Olivia vaknade inatt så jag fick gå upp och hämta en ny. Kanske dags att flytta in nappburken till sovrummet istället.
Andy verkar vara på väg att bli sjuk oxå, då han varit uppe och druckit vatten och tagit Alvedon. Vet dock inte om det är hans utdragna visdomstand som spökar istället.. Alltså inte fantomtanden i sig utan att det blivit någon infektion.. Får väl se. Det har tydligen gjort jäkligt ont iallafall.
Idag checkar lillasyster in på planet mot Nya Zeeland. Kommer inte ihåg hur lång tid själva resan skulle ta, men tror det var 22 timmar. Med 2 mellanlandningar dessutom. Drygt. Men det är nog värt det i långa loppet. Ska bli kul att följa dem på Resedagboken. Jag är ju så jävla blödig så jag kommer säkert börja gråta, det gjorde jag nästan igår när jag loggade in och kollade på deras sida och bara såg deras kort.. haha.. hello weeping woman.

Annars idag blir det att besöka en granne för fika och lite uppdateringar. Ja skvaller kanske i folkmun.
Ska ta mig en långpromenad här på morgonen med skrutt oxå.

Har ju börjat mitt nya liv… igen.. Nyttigare frukost på morgonen. Idag: Fil med banan och kiwi. (kaffe)
Igår anmälde jag mig dessutom till en självförsvarskurs med kampsport inslag. Får vi se om det finns platser kvar eller om de redan startat.

Jag har en gång i tiden gått på karate och det är ju sjukt bra träning, så det vore skoj.. Självförsvar är ju väldans bra att kunna om inte annat.

Ja.. det var väl allt.. Förresten .. ni glömmer väl inte bort att tävla? Ni kan vinna fina spaprodukter.

Tävla gör ni HÄR.


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. telefonfobi

    Karate!? Och här har man varit dålig på att hänga med… Hoppas det inte leder till att ett karateskrik klyver natten och man vaknar av en dropkick i nacken istället för av barnskrik…