Livet runt 40

After work gräsänkling

Idag ska Andy ut på after work med sina arbetskamrater. Jag har precis valt ut hans klädsel för aftonen (han vill alltid ha hjälp). Jag kunde (om jag varit svartsjuk) klätt honom fult och inte så klädsamt (han är ju ändå färgblind så han vet ju inte hur det ser ut), men jag valde ut en snygg orange rutig skjorta och rockabilly jeans.
Mikket snigg!! Han kommer säkerligen få hugg ikväll. Bara han inte blir skitglad över det är jag nöjd och glad.. och självklart att han inte gör något åt det heller.
Jag och Olivia har inga planer och kommer stanna hemma. Kanske beställer vi hem pizza via onlinepizza.se
Vi äter i stort sett aldrig skräpmat (särskilt inte Olivia) och idag har jag ingen lust att laga mat.
Hittills har jag rensat ur Olivias byrålådor med hennes 68 kläder. De flesta är nästintill utvuxna, så jag bytte ut till 74. (Till min lillasysters stora förtjusning då hennes lilla sötunge får dessa kläder). Vi sparar en del neutrala färger inför ev. kommande barn.
Nu ska jag peppa upp karln lite inför festligheterna. Han försöker fjäska för mig att stryka hans skjorta, men ICKE  någon måtta får det allt vara.
Men jag kanske ska ligga med han först.. så han får det ur systemet.. haha.. då är han ju nytömd och kanske inte spanar så mycket.
Alltså.. detta kommer från en icke svartsjuk ;).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. telefonfobi

    Ibland känns det som om de inte hinner använda kläderna. En annan går ju i håliga jeans… Och inte de där designade hålen…. De naturliga som uppstår efter flera års användande… Snålhålen…

  2. Katarina holler

    Aahh..hahahahaha…du är sååå rolig! ”Jag kanske ska ligga med han först så han får det ur systemet!!!” Så ska jag med tänka, innan min karl går ut, i fortättningen. Så dom inte glömmer hur bra de har hemma 😉