Livet runt 40

Dåligt samvete? Hell no

Andy och jag tar varannan jobbig natt med Petter. Inatt var det min tur. Jag hade gått och lagt mig redan vid 21 för jag tänkte att somnar jag vid halv tio, ja då har jag iallafall hunnit sova i ca 3,5 och så kanske ett par till efter hans vakenhet sen.
Eat my shorts!
Jag somnade vid halv tio, där hade jag rätt, men den lilla ungjäkeln.. ja han såg till att skrika sig blå redan vid halv elva, så tji fick jag.
Drog ned med honom till extrarummet ögonaböj och började operation bump i röv och kill på fot. Så höll jag på i ett par mörka timmar. Han somnade om och vaknade lite senare och då blev det samma visa tills han somnade med sin stjärt i mitt ena öga. Så så somnade jag med till klockan ringde 05,50.
Andy sa imorse att han får lite dåligt samvete när det är jag som får gå upp och ta striden medan han ligger kvar.
Jag bara.. Okej..
Det får ALDRIG jag när han går upp. Jag ligger gärna kvar och trynar och tänker på att imorgon är det min tur. Idag är det fan jag som sover gött och somnar om efter blott några minuter.
Dåligt samvete? Hell no!
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin - Livat på torpet

    Här hemma är det tvärtom. Det är jag som ligger vaken med dåligt samvete om sambon kliver upp och är vaken med barnen. Det är nog därför jag alltid gör det …. och nog lite för att då är det mer ”ok” att jag ligger kvar på morgonen 😉
    Snål du är som inte vill ge ungen det hon vill ha 😉 Själv är jag glad min unge inte önskade sig prutt, prutt, prutt …. roligare att köpa en hög med ”thor” gubbar