Livet runt 40

Härlig grillkkväll

Igår kväll tog vi vårt pick och pack och gick över till min arbetskamrat för grillafton. Det var en underbar kväll igår så inomhus ville man ju inte vara.
Bengan hade dessutom tjärnutsikt, så det var ju inte helt fel att sitta på den balkongen.

20110819-080614.jpg
Grillen (engångsgrillen) självdog innan ens en liten fläskytterfile bit hunnit bli genomgrillad, så vi fick bränna igång stekpannan inomhus istället.

20110819-080937.jpg
Olivia satt med hela kvällen och mådde hur bra som helst.
När klockan började närma sig halv åtta fick hon välling och så nattade vi henne på Bengans soffa.
Jag är så glad för att vi vant henne med att kunna sova fast vi sitter och pratar och skrattar i samma rum. Sövningen måste däremot ske lugnt naturligtvis, men sen är det fritt fram för oss vuxna. Bengan kommenterade att han sällan skådat ett sånt harmoniskt och snällt barn. Man tackarr. Hon har inte varit blyg för honom en enda gång.
Vi fortsatte kvällen till tiosnåret och löste många gåtor och funderingar såsom hur högt en råtta kan hoppa (1 meter fast Bengan sa först fyra fem meter, tänk er den skräcken!!) och hur lång världens längsta näsa är (8,8cm en turkisk näsa).
Det var länge sedan jag skrattade så jag hade ont i magen, men denna kväll var en sådan. Hur gött dom helst.
Olivia bar vi hem och hon sov hela vägen hem och upp i sängen. Hon fick sova i sin lilla klänning, ville inte störa med att baxa med pyjamas. Men hon sov hur gött som helst ända till fem imorse och då ville hon ha nappen.
Woho
Är jag piggare då kanske ni undrar?? Icke!!
Min kropp verkar suga åt sig all sömn med hull o hår och vet inte hur den ska bete sig. Så kontentan just nu är att mer sömn gör en inte piggare snarare tvärtom.
Typiskt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Timjan o Akleja

    Vad skönt att hon somnade så bra! Vi har också satsat på att lära G sova fast det är ljud runtomkring, särskilt på dagen men även kvällen. Hoppas det håller i sig!
    Kram!