Livet runt 40

En dag på soffan

Ligger här i soffan och kollar på Tv3, Tough love går i flera avsnitt på rad. Par som har varit otrogna, är elaka mot varann och som till synes inte har någon framtid försöker lösa detta. Perfekt att slötitta på och febersova till. Man somnar ifrån och vaknar och kommer in i serien på en gång. Precis som man har missat 137 avsnitt av Våra Bästa år, man kommer in i det omedelbart igen för det har inte hänt ett dugg sedan sist. Möjligtvis har någon återuppstått från de döda.
Andy är iväg med Oliven och köper fiskegrejer inför vår Västkustresa. Han handlar på ICA så jag får vitaminkickar och matar Oliven. Han sköter allt. Det är lite komiskt hur han kan få lite lätt panik när han funderar på hur han ska lägga upp sin biltripp innan hennes lunch. Och så ska han hinna äta frukost innan det.. och så bajsade hon visst. Ja just det mellanmål ska hon ha oxå. haha..
Emellanåt tittar han nästan bedjande på mig, som om han söker hjälp eller tröst. Medhåll. Jag gav mellis. Han fick äta frukost i fred. Man är väl inte mer än människa ;). Klart han måste ha högre blodsocker så han orkar ta hand om 2 damer här hemma.
På sin biltripp har han hunnit ringt 2 ggr till mig och meddelat att kattaffärerna han skulle till var stängda.
Jaha.. Och vad ska jag göra åt det? Från sjuksoffan?
Jag fick guida till annan kattaffären, tipsa.
När han kommer hem är garanterat Olivia jättehungrig och supertrött. Ska bli kul att se han hantera det.
haha.. jag ligger här bara och svettas och fryser om vartannat.
Sen är ju jag hungrig och har blodsockerfall .. hehe..
spännande dag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.