Livet runt 40

Härligt här i Västerås

Vi har det jäkligt gött här hos bror i Västerås. Då hela landet verkade ha molnigt igår hade vi strålande sol och låg på stranden. Jag hade endast solskyddsfaktor 10 på mig och det resulterade i 2 stycken brända axlar. SUCK
Hello miss no pigment.
Igår kväll grillade vi både huvudrätt och efterätt. Efterrätten bestod av ananas, päron och gul kiwi i folie med riven vit choklad över. Satan vad gott det var.
Idag är det mulet så det blir ingen strand idag tyvärr. Men säkert lite grillning ändå.
Olivias kusin Smilla är så go vid henne. Hon pussar o kramar och leker och ropar på henne hela tiden.. och olivia hon myser.
En annan skitmärklig sak vi har märkt sedan vi landade här.. är att Olivia.. hon sover hela nätterna. Hon vaknar för en puppning, sen sover hon igen. Hemma vaknar hon av att hon tappar nappen och andra saker. Fan.. här sover hon bara. Jätteskönt. Hon somnar även om direkt efter frukostpuppningen vid 6. Jättekonstigt.
Och hon är verkligen helt utslagen.
Kanske får byta ut hennes spjälsäng mot en annan säng.. Eller bara madrass på golvet. eller ställa in en fläkt i sovrummet så det blir mkt svalare.
Förstår inte varför bara.. någon idé?
Såg även i en kommentar här på bloggen att Tele2 hittat min blogg och kommenterat mitt inlägg.. haha.. googlar de verkligen inlägg om sig själva?
De sa även att de skulle skicka sms när allt var klart och hur jag skulle göra med allt. Har de gjort detta? ICKE.
Jaja.. nu blir det nog en kopp kaffe till och så lite promenad.
Vi hörs nog inte förrän imorgon.
KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.