Livet runt 40

Utrensning och tips på nya bloggar?

Nu när hösten är på intågande ska jag göra förändringar i mitt liv, vissa stora och vissa mindre.
Jag rensar i garderober och förråd, ”vänner” på FB och nu på mina bloggar jag följer. Satt nyss och gick igenom samtliga jag ”läser” och konstaterar att det blir faktiskt färre och färre. Visst jag har inte samma tid längre, men jag saknar att följa med i vissas liv. Vissa har jag följt länge och läser fortfarande varje dag, så fort den skrivit något.
Men nu vill jag ha tips på fler bra, roliga bloggar.
Jag har precis lagt till
Katta Kvack.
Försök att inte se så snygg ut
Men jag vill ha fler. Har du någon som du läser dagligen, som gör dig glad, som är intressant och fångar eller bara är så där bra? TIPSA MIG!!!
Eller skriver du en egen asbra. För sjutton skriv ner adressen i kommentar så jag får läsa!!
Jag måste också gå in och skriva mer kommentarer. Jag har varit så jäkla dålig på att svara i den blogg som skrivit i min. Nu är det smidigt att svara i min egen blogg från mobilen.
Bot och bättring.
Jag är även jättesugen på att ändra namn på bloggen och byta header. Någon som är duktig?
Well well..
Nu tillbaka till utrenset.. på ett eller annat sätt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin, katterna & killarna

    Håller verkligen med Åsa om Lady Dahmer-tipset. Jag läser ett par matbloggar som skrivs av dietister,Barns mat och Matvett. Lilla matdériven är en annan matblogg som bara är helt fantastisk!
    Hemkära Hanna är en helmysig blogg. Hanna skriver om sin familj på ett så fint sätt att man riktigt känner i texten hur mycket kärlek som finns mellan henne, hennes man och deras tre söner.
    Min blogg har bara sommarstängt, den kickar igång vilken dag som helst nu 🙂

  2. Åsa L

    Ett måste är att läsa Lady Dhamer (http://ladydahmer.nu/). En feministisk blogg med mycket tänkvärda grejer (saker man håller med om, saker man inte tänkt på och saker som man kan bli galet upprörd av). Ska läsas med glimten i ögat och insikten om att mycket är skrivet för att just provocera oss till att tänka gå kön, genus och jämställdhet på olika sätt och inte för att det nödvändigtvis är ”sanningen”.