Livet runt 40

Tankad packad och klar

Eftermiddagen och kvällen gick i ett rasande tempo igår. Jag var sjukt effektiv om jag får säga det själv.
Vi bestämde oss för att köra iväg katterna till mamma redan på kvällen och då sova där oxå med all packning. Mamma är borta, så hon missar oss.. tyvärr tror jag hon tycker. Hon vill ju gärna träffa korven varje dag om det gick.
Men iaf.. sagt och gjort Andy kom hem från jobbet. Jag skjutsade in mat i ugnen.. och förresten.. Igår när jag gjorde fiskgratäng till oss tänkte jag .. jag testar och gör mat till olivia. Torsk, sötpotatis, morot, färska ärtskott, dill och en rejäl klick smör kokade jag ihop och mixade till en enda röra. Ja men du jävlar vad hon gillade det. Skitkul! Men burkmat e finemang det med, hon är matglad denna tjej och inte ett dugg kräsen. Sedan vi började med smakportioner har hon inte kastat ut eller kastat upp något. Bra tjej. Brås på mamma o pappa som älskar mat.
Anyhow… efter maten packade andy sina grejer och så började vi packa in i bilen. Andy tog Olivia på promenad till mamma och jag tog bilen till Willys för kattsand inköp.
Gick 3 vändor upp o ned för trapporna med all packning o parkerade bilen. När Andy knackade på dörren hade jag precis kommit in och gjort iordning kattlådan. Snacka om tajming.
Så nu har vi sovit här. Idag sticker vi till Västerås. Till min älskade lillebror och hans familj. Vi träffas så sällan nuförtiden så när vi väl gör det vil vi stanna några dagar. Ska bli skitmysigt. De har en stor balkong med en stoor grill som ska användas flitigt.
Nu sa jag uppdatera mig på lite bloggar.
Vi hörs säkert igen.
kraaam

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.