Livet runt 40

Dagens mattips

Färskpotatissallad med bacon ca 4 personer
Färskpotatis
3 pkt bacon
1 pkt ruccolasallad
svartpeppar
1 pkt körsbärstomater eller plommontomater
parmesanost
2 burkar creme fraiche Vitlök parmesan
Koka upp färskpotatis för ca 4 personer. Dela potatisen i halvor när du kokar dem.
När potatisen är kokt, klipp baconet i små bitar och stek tills det är knaprigt.
När baconet är färdigt häll av vattnet till potatisen och lägg i potatisen i stekpannan tillsammans med baconet. Låt potatisen steka i baconfettet och få lite färg.
Medan det steker dela tomaterna i halvor och skölj ruccolan. Lägg i en skål. Peppra.
När potatisen fått lite knaprig färg och yta lägg i bacon och potatis i salladsskålen.
Blanda i båda burkarna med creme fraiche och rör runt.
Klart att servera.
Strö över lite parmesan på toppen.
SMASK!!!
Satan vad gött det var.
Mvh matbloggaren

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.