Livet runt 40

Hittills

017
Har vi varit på ICA Kvantum och handlat lite 10-kronorsvaror (mummy likes). Vi var där redan 08,48. Typ bara vi i hela affären, ja ni ser ju själva på bilden i bakgrunden. Fatta vad gött det var!
Sen när vi kom hem tog vi mellis och Oliven skulle sova sin 10 lur, men då började jobbiga grannen och köra med slagborr så då var det bara att ge sig ut på tur.
019021
024
Så det var bara att ta en promenad. Runkeeper appen använder jag varenda gång nu jag är ute och går. Denna runda slutade på 4,65 kilometer och jag förbrände ca 268 kalorier ( ca 2 Toblerone har jag tagit reda på, en har jag redan ätit idag).
Även denna runda slutade på en mataffär, Hemköp. Även de hade 10-kronors varor (mummy likes) så det införskaffades lite förnödenheter inför kommande roadtrip imorgon.
Nu har vi rensat ur garderoben lite grann, börjat packa min resväska och ätit rester från gårdagens mat. Nu ligger Olivia och sover en liten lur.. men jag hör grannen såga på balkongen, så det är väl bara en tidsfråga innan han börjar borra igen och väcker lilla hjärtat..
morr

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.