Livet runt 40

Två underbara dagar

Efter att vi hängt på Marieberg köpcentrum och fyndat på KappAhl och jagat Olivia som smet ut från affären i full galopp, åkte vi in mot Karlskoga. Olivia dumpades hos farmor för andra försöket med övernattning och vi åkte till våra vänner Milla & Jimmy.
Kramkalas och presentöppning stod på schemat först, men sen stack jag och Milla iväg för en ensamfika på stan och skvalleruppdatering. Milla fick säga åt mig att lägga i mer pengar i automaten när vi parkerade bilen, för stressa det skulle vi inte. (och nog sjutton hade hon rätt alla gånger, jag var stressad…)
Vi käkade glass och drack kaffe i solskenet och jag blev så avslappnad att jag till och med utmanade ödet genom att slänga upp fötterna på stolen mittemot.
Efter 2,5 timme drog vi hemåt och möttes av glada barn. Andy tog på sig nattning av Petter och jag slog ned stjärten i soffan och väntade på pizza.
Efter pizza, jordgubbar, kladdkaka och en del pepsätande började klockan bli sena natten och mina ögon kändes som klister. Vi stegade upp mot dubbelsängen (japp där fick vi ligga. De som bodde i huset sov på soffan) och Andy tog natten med Petter… vilket han inte hade behövt för Petter sov till 6!! CHOCK! Tror att det är det som behövs.. att Andy nattar. Så inatt kör vi samma procedur igen.
Idag drog vi hemåt rätt tidigt då vi väntade in fler vänner på besök och trädgårdsfix, Jesper & Anna-Maria. Deras dotter är jämngammal med Petter så det är jätteroligt. Så idag har vi grillat, fikat, käkat glass, skvätt ned barnen med vatten, hoppat studsmatta osv.. allt medan karlarna fixade häcken och körde med grästrimmern. Eller ja.. Andy satt Jeppe i arbete, han gillar sånt. Samtidigt som han har svårt att låta någon annan fixa i trädgården, som den lille trädgårdsnazin han är..
Efter 5-6 härliga timmar med ännu mer tjejsnack (aj lav it) drog de hemåt när barnen inte kunde stimuleras längre utan bara skrek.
Nu sitter jag och Andy mest och hoppas på att barnen ska somna tidigt så vi får egentid med någon dålig film och äggmackor.
Men satan vilka bra dagar vi haft.. Detta lutar åt bästa sommaren på flera år.
(peppar peppar)

20130718-184714.jpg

20130718-184723.jpg

20130718-184737.jpg

20130718-184744.jpg

20130718-184751.jpg

20130718-184759.jpg

20130718-184806.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Vad härligt det låter! Och ibland sover barn bättre när det har hänt något ovanligt som främmande på besök, att sova borta eller annat sommarlovsaktigt. Mina barn sover super nu i stugan på Åland!