Livet runt 40

Offerkoftan, Selma Spa och Surfplatta

Min förkylning och förhöjda kroppstemp tog sig nya tag imorse och har så fortsatt under dagen, men lik den husmor jag är, tog jag på mig offerkoftan och stoppade Petter i bilen och drog till Willys. Torsdag = veckohandling. Andy kan ju fortfarande bara lyfta 2 kilo och vi behövde handla mer än 2 liter mjölk.
Petter var på ett ypperligt strålande humör och höll låda först på Bergvik där vi handlade lite presenter. Han blinkade med sina aplånga ögonfransar och pratade som bara han förstår. Och som han charmade töser. De vände sig om, pratade, gullade och bara skrattade åt lille charmerande Petter solstråle. Gravida tjejer längtade nog än mer efter sitt lilla knytte i magen efter att ha sett han idag.
Även på Willys var han sådan. Underbar unge att ha med att storhandla och gå i affärer med, i över 2 timmar lika solstrålig. Det höll min offerkofta i baksätet på bilen och jag klarade dagen.
När han dock tvärdäckade i bilen hem, så kom offerkoftan fram och värmde min extremt varma kropp (vi har liksom ingen ac än) och jag satt där fram i bilen och tyckte synd om mig själv. För det var det ju.. Synd om mig. Åka och storhandla med feber (typ 37,1). Jag har då aldrig hört på maken…
Men men..
Idag bokades det Selma Spa för mig och Andys brors tjej. Den 23:e är det jag och hon som ligger och göttar oss i dubbelsäng, tränar (åh så jag saknar), badar och bastar och tar en bärs efter 3 rätters middagen på kvällen. Jag ska även ta massage! Vi fick ett riktigt bra pris dessutom när vi hade ICAkort. Del i dubbelrum, middag och frukost och 30 minuters massage – 1500 kr. Motsvarande 1990 utan massage. Jag längtar så jag håller på att dö. Mest efter att få sova, ha tjejhäng, dricka en bärs, träna kanske 2 ggr, basta.. njuta.. massera mig..
Åh herregud så gött det ska bli.
Här kanske jag ligger å göttar mig snart..
Som ni kanske såg i ett tidigare inlägg så lägger ju Andy beslag på datorn även när han sover, räv som vanligt.
Vi har därför börjat spåna på att skaffa en padda. Roligt för Olivia att ha också och spela spel och kolla film på. Och ni vet väl hur det är när man börjar spåna på något… då har en tanke börjat gro, då är det svårt att bli kvitt den. Dock är det för många saker den lille materialisten vill ha i mig just nu; ny kamera (gärna system), nya glasögon (likasamma som snygga Magdalena Graaf har så jag kan tro att jag är lika snygg), Ac i bilen.
Så.. vi får väl se var vi landar. Andy har ju också en önskelista och vi är inte gjorda av pengar.
Nu en tunnbrödrulle.

20130711-192649.jpg

20130711-192658.jpg

20130711-192708.jpg

20130711-192715.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.