Ingredienser till 3 personer:
3 laxbitar
1 burk cantadou pepparrot
Flingsalt
0.5-1 dl vispgrädde
Gör så här
Häll lite rapsolja i botten av en ugnsfast form. Lägg laxbitarna ovanpå.
Strö flingsalt över laxen.
Kleta över cantadou osten över laxbitarna. En hel burk blir precis lagom till tre bitar lax.
In i ugnen 175 grader ca 10 min. Ta då ut laxen och häll på lite grädde.
Kör in igen 5 min.
Klart.
Servera med ärtor och färskpotatis.
OBS! Minutrarna gäller Tinad fisk. Längre tid för fryst.
Enkelt laxrecept
Kommentarer
Lämna ett svar
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Hej! Gjorde detta idag – guuuuud va gott!! =)
Har snott och länkat till dig på min blogg ikväll!
Kram
Vad roligt att du gillade det!! Tack för länkning 😉
Kraaam
Mmmm, ser gott ut! 🙂
Lax och pepparrots ost låter som en oslagbar kombination 🙂
Det är det!!
Mums lax är ju så gott.
Jisses så gott det ser ut 🙂