Livet runt 40

Besök på sjukan

Vid lunch idag drog jag och Olivia in och hälsade på den uppskurna gubben som hör till familjen. Vi hyrde med 3 filmer och köpte choklad.
En lycklig liten sjukling var det som låg i sängen när Olivia klampade in genom dörren (och jag såklart.. hans älskling, hans love of his life, hans mor till hans barn).
De hade som tur var tagit bort slangen ur näsan och ur armen när vi kom. Man vet ju aldrig hur barn kan tycka om sånt..
Olivia tyckte det var en spännande säng som farsgubben låg i och höjde honom upp och ned och höll på att fälla ihop honom som en liten fällkniv. Dock han jag få fatt i fjärrkontrollen innan detta skedde.
Hade varit smärtsamt roligt att se. Ser bilder i huvudet där sängen är helt ihop och bara benen och armarna sticker ut.. hehe
Läkaren hade varit inne till honom och berättat att det var tur att de gjorde operationen. När de öppnade upp buken såg de att han fått en ärrvävnad runt hela matstrupen efter tidigare operation och det har varit det som har gjort att han inte kan svälja. Ärrvävnaden är ju stenhård och har legat som en hård ring runt. Tror sjutton ja att det gjort herrans ont!
Jag blev därför så lycklig när han berättade att han ätit både kräm och druckit drycker och det slunkit rätt igenom. Inget fastnande. Så himla glad för hans skull.
Efter 1,5 timme höll Olivia på att gå upp i limningen av tristess och bordom och allt, så det var lika bra att packa ihop och dra hemåt igen.
Ladda in en film till Andy i dvdn och tryckte in en chokladpralin i munnen och pussade hejdå.
Jag hoppas han kommer utnyttja denna egentid väl. 3 filmer och lite godis.. Det vet jag inte när jag hade sist. Han hinner ringa massor av vänner med all tid på hans händer och verkligen läsa böcker och tidningar.
Men jag är inte bitter.. Jag bidar min tid… När han är frisk.. om några månader.. då är det min tur.
Believe you me..
Dessa filmer hyrde jag till honom förresten:

Exclusive: 'The Hobbit' Soundtrack Album Art and Track Listing Premiere!
Grannpatrullen (Video on Demand)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    MEN VAD SKÖNT att allt verkar ha gått bra!!! Skicka ut ett mass-sms att du vill ha SÖMN-hjälp inte hjälp med gräsklippning 😉 LYCKA TILL och STYRKEKRAM!