Livet runt 40

Man blir ju lite nervös

Det är ju inte att hinna med hus och hem jag oroar mig för nu när Andy är opererad.
Nej. Det är att inte få sova.
Just nu är jag så trött att jag vill skrika rätt ut, gråta, stänga dörren till sovrummet och sova i ett annat rum och låta Petter skrika bäst han vill.
Det är såna här nätter som vi har idag jag är rädd att ha för många.
Då kommer jag inte orka.
Ingen som kan byta av.
Jag tvivlar på att folk erbjuder sig att ta en natt utan sömn för att hjälpa till.
Man klipper hellre gräset.
Det är såna här nätter man blir en dålig mor dagen efter och på natten. Frustration och ilska byts ut mot dåligt samvete och medömkan.
De är små. Kan inte hjälpa. Hosta som stör. Blir ledsen.
Tröstar.
Men vem tröstar mig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jasmine

    Nej jag hade inte heller velat lämna bort min 16månaders, jag håller med Anna, men som Josefine skriver så kanske du kan få avlastning på dagen så du kan få sova… eller i alla fall bara vila.. inte behöver ha ögon och öron ”öppna” hela tiden.

  2. Anna - Vitt eller svart

    Nätter har jag aldrig blivit erbjuden att någon vill ta men jag har å andra sidan aldrig inbjudit till et och så har jag haft turen att min man aldrig varit borta under så långa perioder. Tror dessutom att jag skulle ha förbannat svårt att sova om nån annan tar minstingen, tänker ju att jag och min man vet bäst men det skulle säker vara hur bra som helst, då kanske hon lär sig sova.
    Nog om mig, jag hoppas verkligen att barnen blir friska snabbt så ni alla kan sova.
    Kram

  3. Josefine

    Usch vad jobbigt! Jag vet hur det känns att inte få sova ordentligt. 🙁 Jag håller med Jasmine, våga be om hjälp. Visst är det viktigt att få sova på nätterna, men om det inte finns nån som ställer upp och tar en natt, kan de ta en dag då? Det kan ju hjälpa mycket att få sova några timmar även om det är på dagen. 🙂

  4. Jasmine

    Jag tror definitivt att någon kan ta en natt åt dig. Herregud.. Vad är en natt i det stora hela. Du måste få sova. En natts riktig sömn ger ju så mycket ny kraft. Jag har mer inte velat utsätta någon annan för det, men sen är vi ju alltid två och det är STOR skillnad. Tveka inte. Be om hjälp. Man fungerar inte utan sömn och dagarna blir ju lidande.. Inte bara nätterna.