Livet runt 40

Tjejdag som blev tjejkväll

Den här helgen rasade ju iväg utan att man ens hann reflektera att det var helg känns det som.
I fredags kom Andys bror in och sov över lite spontant. Det var skitkul. De gick ut och käkade pizza och drack öl och hade brortid. Sånt gillas! Hans brorsa är lång och muskulös och ser väldigt manlig ut, därför är det extra kul att se att han är så himla go med Olivia. Han bara sitter och bedårar henne och tycker allt hon gör är så himla gulligt.
Ja okej.. det är ju det oxå…
I lördags begav jag mig till stan för att möta upp min älskade vän Milla. Vi hade bestämt oss för att gå och shoppa, ha egentid utan karlar och barn. Sagt och gjort.
Vi startade dagen med frukost på Waynes Coffee och presentutdelning. Milla hade för några veckor sedan fyllt 35 och detta ville jag naturligtvis fira. Så hon fick sig en knallrosa Misha Barton väska. Assnygg om jag får säga det själv.
003
Sen efter vi hade tankat blodsockret fullt sprang vi loss i affärer. Jag fyndade en hel del återigen för extremt lite pengar. Efter att vi gått i affärer en stund upptäckte jag att något hängde i min handväska. Tydligen hade jag gått för nära strumpbyxor på Gina Tricot, ett par hade hakat på min dragkedja på handväskan, så alltså var jag helt plötsligt en tjuv utan att jag visste det själv.
Vad gjorde då denna människa? Jag gick självklart tillbaka med dem in i affären och sa som det var. Kassörskan blev väldigt förvånad när jag kom in med mitt stöldgods, men väldigt glad. Jag skulle aldrig ha haft samvete för att behålla dem och sen ha på mig dem. De hade ju fan bränt sönder benen på mig isf.
Efter min stöldräd gick vi vidare.
Lunch… med en öl… det var gott tyckte mammaJoi så det blev en till.
Efter 2 öl var denna mammakropp lite lurig och väldigt glad i hågen och mammaMilla likaså. Vi tyckte det var skitbra att hon istället skulle ta bussen som gick kvart över sex istället för den vid fyra. Sagt och gjort. Vi shoppade lite till och begav oss mot Glada Ankan. Det var så himla roligt att sitta och prata tjejsnack att man inte ville att dagen skulle ta slut.
Glada Ankan blev det nog 3 öl…
016Väl när vi suttit en stund på Glada Ankan kom vi på att hon kan väl lika gärna åka med bussen kvart över åtta. Sagt och gjort. Våra sms till karlarna måste ha sett för roliga ut, när vi hela tiden ändrade tid.
Lite senare begav vi oss till Båten oxå ett uteställe här i stan, som jag aldrig förr besökt. Där bjöd jag Milla på en drink och vi kom på att det var väl lika bra att hon tog bussen vid kvart över tio istället. Sagt och gjort.
074066064054051045
039
22,15 åkte hon faktiskt hem denna gången, ingen förlängning. Jag tog taxi hem, lite lurig under skorna. Pratade som sjutton med Andy och var tokigt glad när jag stupade i säng.
Satan vad gött det var att umgås en hel dag med en tjejkompis. När hände detta senast liksom?
Min egen-tid består av handling på ICA annars. Det är ju gött att vara lite själv.. öööhhh?
När jag vaknade upp i söndags var jag lite bakis, men efter lite saltintag ordnade det upp sig.
Jag och Andy bestämde oss för att gå ut och käka på stan. Vi lämnade av Oliven hos mamma och satte oss på Fontana di Trevi och käkade varsin 250 grams entrecotê. Ganska så krämigt kan jag meddela!
Idag blir det städdag här hemma. Olivia ska väl busa som vanligt kan jag tänka mig.
Hörs senare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia...Mamma till Lexie

    Underbart! Livet är ju som sagt inte som det var innan och såna där spontan utgångar är ju dom bästa!! Sen är det allt rätt underbart att få komma hem till dom två där hemma trots bakisdag! 🙂

  2. Mia...Mamma till Lexie

    Underbart! Livet är ju som sagt inte som det var innan och såna där spontan utgångar är ju dom bästa!! Sen är det allt rätt underbart att få komma hem till dom två där hemma trots bakisdag! 🙂