Livet runt 40

Utomhusdag

Tog med skrutt i barnvagnen och besökte en närliggande gräsyta vid Klarälven. Det jag verkligen gillar med Karlstad är att det ligger människor och solar lite varstans. Bara det finns en gräsplätt så ligger det en person där. Tycker det är skitcharmigt.
Olivia njöt för fulla muggar och skrattade för sig själv när det kom en vindpust. Dessutom har hon börjat med att lägga saker över ansiktet själv och ligger och spänner hela kroppen och väntar på att man ska ta bort den och säga tittut. Haha.. lilla stördot.

Efter vårt parkhäng tänkte jag att hon skulle sova en stund, men icke. Jag gick och gick och hon låg bara och tuggade på säkerhetsbältet och hängde med benen utanför vagnen.
Vi gick istället till Lindex och köpte 2 presenter till mammaJoi som faktiskt har namnsdag idag, Johanna. Mamma skickade mess och sa att jag fick köpa ngt och då det var köp 2 betala för 1 på Lindex fick jag både en långklänning och ett par ursnygga jeansshorts med hög midja. I like it. Bilder kommer sen.
Väl hemma var det puppedags och då somnade hon vid bröstet. Totalt utslagen.
Jag vet inte var det är, men jag tycker det är så sjukt mysigt att bära en sovande bebis/barn. De är helt lealösa och bara hänger. En sovande kropp. Stod ett tag inne i sovrummet med Olivia sovandes på min stående kropp.
Ville bara känna lite.
Njuta.
Pirr i magen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.