Livet runt 40

Vad fan håller de på med i Indien?

Snart kan man inte öppna Aftonbladet.se utan att behöva läsa om att det skett ännu en brutal BARNvåldtäkt. Nu idag en 6-årig stackars flicka som de hittat våldtagen (ej helt bekräftat än) och som de dessutom försökt döda.
För en vecka sedan hittades ju en 5-årig flicka efter att hon hållits inlåst i 1 vecka och blivit våldtagen upprepade gånger. Bara några dagar senare rapporterades det om en våldtäkt på en 9-årig flicka.
Alltså när jag läser sånt här, jag blir så förbannad att jag knappt kan tygla mitt humör. Vad är de för jävla äckel som bor där?
Jo jag vet att det tyvärr sker på andra ställen med, men för helvete vad går de på i Indien?
Stackars stackars barn vars liv är förstörda för all framtid. Kommer de kunna leva normalt? Ha ett förhållande? Kunna le? Skratta utan att det hugger i magen? Kunna leka utomhus med andra barn och ha roligt, utan att behöva oroa sig för att titta på bakom ryggen och få ont i magen så fort en man närmar sig?
Vidriga vidriga män.
Äckliga jävla vidriga män. Det finns inte tillräckligt med fula ord som beskriver deras vansinne. Deras illdåd.
Hugg k-ken av dem. Hugg av deras händer och fötter. Stick ut deras ögon. Utan bedövning. Döda dem inte. Straffet är för lågt.
Ta en stock och pressa in i anus på dem själva. Hårt. Upprepat. Tills det spricker och det forsar blod. Inte tillräckligt med straff.
Vidriga vidriga män.
Lobotomera hela bunten.
Stackars stackars barn. Jag bara önskar de kan få ett skäligt liv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.