Livet runt 40

Nyårslöften?

Så var det då dags igen att säga nyårslöften man inte kommer hålla.. Eller?
Jag slutade för flera år sen att säga nyårslöften, just för att jag inte tror på dem. Tror det blir mer krav med löften man måste hålla och det gör att det automatiskt blir svårare att hålla dem.
Men det är ju min åsikt. Jag kör på önskemål och förhoppningar istället. Blir inte samma tvång.
Jag har iaf bestämt mig för att köpa gymkort igen. Denna sladdriga mammakropp måste försöka bli tajt igen. Blir säkert svårt att forma upp den, men man kan ju försöka. Jag längtar efter att börja träna, bli svettig och få upp pulsen och få bättre kondition igen. Däremot har jag inte bestämt mig för  var jag vill börja träna. Det finns ett par ställen här i Karlstad och är man en passtjej som jag kollar man på utbudet på passen på de olika gymmen.
Min förhoppning är iallafall att komma iväg ett par gånger i veckan framöver.
Förr höll jag alltid till på Friskis, men nu lockar faktiskt KMTI lite grann just för att de har kettlebellpass och dylikt, men än är inte sista ordet sagt i min egen hjärna.
Att inte äta godis på veckorna är ju en annan förhoppning, men här kommer jag inte bestämma något, för är jag sugen och trött så är jag. Då köper jag choklad. Punkt.
Sen *harkel harkel* har jag inget emot en ring på fingret Andy, en liten förlovningsring kanske vore på sin plats. Vi har ju liksom varit ihop i 4 år nu och jag har gett dig 2 barn. Vad får jag för det förutom en hängröv och oändligt mycket kärlek från barnen? va va va???
(han läser inte bloggen så därför kan jag hålla på så här… asbra)
Jag och mina tjejkompisar gjorde en rolig grej några år i rad förr. Vi träffades ett par dagar innan nyår, skrev ett brev till oss själva vad vi trodde skulle hända det kommande året. Breven lades i ett kuvert som förseglades. När året var slut träffades vi och läste våra brev. Det var riktigt roligt att se vad man hade för planer och förhoppningar på det kommande året. Ibland var man Saida och hade förutspått det mesta rätt och ibland hade man nog tullat lite på champagnen då man var helt ute och cyklade.
Så vad kommer då ske nästa år?
Jag hoppas på väldigt bra saker. Ett hus skulle inte sitta fel. Löneförhöjning. En Lottovinst. Bra hälsa på alla jag känner.
Tack.
Punkt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nathalithor

    Jag håller med dig – nyårslöften är ingen idé att uttala (men jag ska försöka slösa mindre pengar och spara mer ;))
    Och en förlovningsring är väl verkligen inte för mycket begärt. Du får göra som mig och fråga honom! 🙂