Livet runt 40

Perspektiv

En vän till en vän omkom i en olycka inatt. En tragisk olycka.
Han efterlämnar en egen familj.
Jag kände honom inte, men jag vet vem hans fru är. Allt känns så fruktansvärt. Det ska inte hända. Barn ska inte bli faderslösa så tidigt. Hon ska inte behöva bli änka.
Allt sätter perspektiv på sin egen tillvaro. Idag vill jag låsa in mig med alla mina nära och kära man tycker om och aldrig släppa ut dem igen.
Livet är skört och det är skrämmande hur fort det kan ändras.
Idag vill jag ta ut mina besparingar och bränna dem på en massa onödigt. Idag vill jag gifta mig, åka utomlands, tatuera mig … Hinna med. Andas. Ge kärlek. Kramas.
Hinna med.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. veronica

    Fyyy faaan! Det är ju värsta fasan! Det är nog det jag ogillar mest med Peters jobb, att han kör 5 mil hem varje natt… Och jag minns fasan när jag vaknade 3 en natt och han inte låg där brevid… Upp ur sängen fort som f*n och ner för trappen (jag dog flera gånger på väg ner) och efter en evighet fick jag fram telefonen som låg på laddning. Som tur är hade han fått iväg ett sms så jag kunde läsa att han var ok och väntade på sin bror som skulle hämta honom. Han hade fått stopp på bilen på E20 i snöstormen… Men han var på väg hem..