Livet runt 40

Godmorgon!

Idag tvingade jag kvar fröken Oliv i sängen till klockan var strax efter åtta. Hon somnade om vid halv sju efter att ha vaknat vid kvart i sex. Jag blev ganska så glad kan jag meddela.
Mindre glad blev jag av att jag inte hittar sladden till min kamera. Tog fina bilder i Mariebergsskogen igår som jag tänkte lägga ut på bloggen, men jag städade och möblerade om häromdagen, så var sjutton jag har lagt den vette skråen.
Irriterande iallafall.
I Mariebergsskogen har de världens bästa gunga för småbarn. Det är en jättegunga som ser ut som en stol. Där sätter jag mig först och så med skrutt i knät. Tror att gungan kan var för utvecklingsstörda oxå, men vi använde den iallafall igår. Olivia stod i mitt knä och höll i sig i gungrepen och log så stort så stort. Shit vad hon gillar att gunga. Det killar nog skapligt i den där lilla magen.
Idag är det tvätt på schemat. Tvätt mellan 11-17. Alltså blir det tvätt med Olivia i en babybjörn på magen. Det fungerar men är jäkligt knepigt och knåpigt. Man får sätta sig på en stol när man ska sortera tvätt och när man ska in med tvätten eller ut med tvätten åker Olivia nästan in i maskin haha..
Men allt får gå när man är ensam och definitivt behöver tvätta.
Ser ut att bli fint väder idag oxå så det får nog bli att gå till lekparken och gunga lite om det finns tid.
Förresten såg vi en väldigt rolig film igår – Hall pass med Owen Wilson. Farrellybröderna har gjort den och det vill väl säga lite hur humorn är i den. Den var iallfall mycket väl värd att se!! Se den och skratta åt pinsamma scener.
Ha en bra dag!
kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.